Vatan MSI garantisi için fatura gerekli mi?

OsurtanBiber

Hectopat
Katılım
7 Eylül 2019
Mesajlar
391
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
İkinci el bir ekran kartı alacağım, kart Vatan Bilgisayar'dan alınmış. 1 yıl daha garantisi var fakat fatura kaybedilmiş. Seri numarası ile bakınca garantili gözüküyor. Fatura olmaması garantiyle ilgili bir sorun çıkartır mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çıkartır mı bilmiyorum ama artık çoğu mağaza fatura haricinde maile e-arşiv fatura da gönderiyor. Alacağınız kişiye e-arşiv faturanın olup olmadığını sorun en iyisi.
 
Vatan Bilgisayar E-Fatura mükellefidir. Alınan ürünlerin 5 yıl faturasını saklamak zorundadır. Mail olarak ona fatura gelmiştir. Söyle satıcıya müşteri hizmetlerini arayıp faturasını tekrar talep etsin.
 
Satıcı arkadaş böyle söyledi. Sizce napayım? Kart MSI RTX 2060 Gaming Z bu arada. 5000TL'ye anlaşmıştık. 1 yıl garantisi kalmış.
 

Dosya Ekleri

  • IMG_20210228_185815.jpg
    IMG_20210228_185815.jpg
    101 KB · Görüntüleme: 47
Uzak dur, böyle bir üslup olamaz. Faturayı kaybettiğin zaman her satıcı sana faturayı iletir çok basit bir şey. Bu işin içinde bir iş var. Garantiye faturasız ürün gönderemezsin. Bırak sal gitsin sakın çok ciddiyim.
Hem bir ere Apple cihazlarda faturanın çıktısını kutunun içine koyman gerekiyor, kaç kere kulaklık ve telefon gonderdim hep istediler.
 
Son düzenleme:
Arkadaşın dediği gibi uzak dur. Yapacağı çok büyük bir iş değil. Fatura konusunda diretmesi saçma.
2. Sahibiymiş kartın o yüzden faturaya ulaşamıyormuş öyle söyledi. Fakat almayacağım sanırım bi süre bekleyeceğim fiyatların düşmesini. Artışa geçerse alırım.
 
Ya çok mu zor ben bunu ikinci el aldım kardeşim o yüzden faturaya ulaşamıyorum kusura bakma neden gizliyor neden saklıyor neden diretiyor💁
 

Yeni konular

Geri
Yukarı