Vatan, Teknosa gibi mağazalardan PC toplanır mı?

Zamaninda bilgisayarimi Vatan'dan topladim, PSU haric gercekten iyi parcalar verdiler, kablolamayi falan da duzgun yaptilar, alabilirsiniz ama tedbiri elden birakmayin. Odemeyi yapmadan once ozellikleri ve fiyati buraya yazin. Ailenizi internetten almaya ikna etmeniz daha iyi olur.

Yarın gidip bakacağız sistemin özelliklerini ve fiyatını yazacağım gittiğimiz zaman.
 
Ailen doğru bir şey yapmış. Gaming.gen.tr'den bayağı şikayet görüyorum burada. Arızalı parçalar ile ilgili. Kasa sana hazır bir şekilde geldiği için kullandıkları parçalar sıfır mı veya kullanılmış mı bilemiyorsun. Kutularını sen açmıyorsun. Vatan Bilgisayar iyidir. 2 defa kasa topladım Vatan Bilgisayar'dan. Senelerce kullandım. Ve sonra da sattım. Vatan Bilgisayar faturalı olması ikinci el piyasasında ayrıca bir güven unsuru alıcı için.
Aynen toplanalım yarın Vatana gidip 10K lik sisteme 15K verelim kafamız rahat olsun. Bide sıfır mi 2.el mi falan demişsin boşa okumusum yorumu.
 
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ailemi PC almaya ikna ettim fakat internet üzerinden alışveriş yapmak istemiyorlar. Aslında Gaming Gen üzerinden Mantis-6700XT sistemini alacaktık fakat sonrasında ailem şikayet var üzerinden yorumları okumuş ve internetten almak istemiyorlar Vatan ve Teknosa gibi mağazalardan görüp toplamak istiyorlar, böyle mağazalardan sistem toplanır mı?
Toplanıyor ama fiyat biraz daha tuzlu geliyor. Tavsiyem hazır sistem almak yada tek tek alıp siz parçaları toplayın.
 
Aynen toplanalım yarın Vatana gidip 10Klik sisteme 15K verelim kafamız rahat olsun.

Sonradan, ekran kartım arızalı çıktı. Faturada 10 bin liralık ekran kartını 2 bin TL göstermişler. Bu parayı iade edip sorunu çözmek istiyorlar diye ağlamak istemiyorsan en mantıklısı. Ucuz etin yahnisi yavan olur. Neden bu pahalı diye düşünmek yerine bu neden daha ucuz diye de düşünmek gerek bazen.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı