Vatanbilgisayar'da Montaj

Ben de 2 hafta sonra sistem toplayacağım. Biz 7 yılda bir bilgisayar alıyoruz ve sistemin tamamı 2700 TL tutuyor. Bir hata yapar da bozarım diye korkuyorum. Vatan'da montaj yaptırayım mı yaptırmayayım mı?

Valla ben ordaki adamı tavlarım yanında dururum bi eksiğini de görürsem uyarırım. En iyisi böyle olacak gibi.

Hocam bende o şubeyi düşünüyordum Forum'da da toplatabilirim ama Forum şubesi biraz küçük geldi gözüme. Topkapıda parça sıkıntısı oluyor mu?

Hocam bende o şubeyi düşünüyordum Forum'da da toplatabilirim ama Forum şubesi biraz küçük geldi gözüme. Topkapıda parça sıkıntısı oluyor mu?
Türkiyedeki tüm vatan şubelerinden aldığınız - faturası bulunan- pc parçalarınızla istediğiniz vatan şubesinde toplatabilirsiniz. Size olmaz derlerse genel merkezle görüşüp onay aldığınızı söyleyin. Vatan bizden aldıysanız şubelerimiz toplamak zorunda diyor. En iyi istanbul avcılar pelikan mall vatan şubesidir. Tüm türkiye vatan bilgisayar İnternetten sipariş deposuda orda bilmeyenlere duyrulur.

Takılacak parçaların yeri belli yurdu belli. O kadar hassas parçalar değilki bunlar. Biraz bastırmayla ya da hafif bir düşürmeyle kolay kolay bozulmaz. Elinizi korkak alıştırmayın, kendi sisteminizi kendiniz toplayın bence. İlk sistemim olmasına rağmen kimseden yardım almadan kendim yaptım ben. Çokta memnunum. Başka birine yaptırınca gönlünüz razı olmuyor. Kablolamayı felan beğenmeyip tekrar uğraşıyorsunuz. En iyisi kendiniz yapmak.

Aynen Gazimuhtar Paşa şubesinden toplatmıştım ayrıca başında da durabilirsin.

Bilgisayar bu sabah alınmıştır . Bir sıkıntı olmadan toplandı.

Hayırlı olsun güle güle kullanın

Nası oldu kablolama filan resimlerini ekler misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…