Ben istanbul topkapı vatan şubesinde 2015 mayıs ayında toplattım. Yüzsüzlük ve ısrarla 1.5 saatte kasa toplandı. Yoğun olduğu için dakikada bir yeni sistem geliyor. Sizin binlerce lira para verdiğiniz parçalar seke seke gidiyor masada. Benim 2000tl lik sistemim ; çalışana topladığı 10000tl lik sistemlerin yanında oyuncak gibi geliyor. Şimdiki gibi pc bilgim olmadığı için şubede toplattım. Sistem hata verdi; ekran kartının 8 pinlik güç girişini takmadığını söyledim. Küçümseyerek bana bakıp pc yi kontrol etti. Sonrasında kusura bakmayın dikkat etmemişim dedi. Bittimi ; hayır. Kutularıyla kasayı poşetlediler. Eve gittiğimde güç kablosunu koymadıklarını farkettim. Şirinevlerden geri gidip güç kablomu aldım. Faturamı teyit edip kabloyu buldular. İşkence böylece bitti. Daha sonra kablo düzenlemeyi evde yaptım ki pc thermaltake core v1 mini itx küp kasadır. Resmen pc çalışsında başımızdan gitsin demişler. Toplatırken pc nizi takip etmenizi tavsiye ederim yada bilen bir arkadaşınızla toplayın. Sebebi pc oradaki çalışanın işi ; sizin ve arkadaşınızın hobisi olduğudur. Nasıl dolmuşsam ; uzun bir yazı oldu ise affola.