Vatan'da 45 bin TL'ye satılan satılan i5 14400F RTX 5070 sistem alınır mı?

Benzer bir bütçede bir bilgisayar toplamıştım.
Şu konuyu inceleyebilirsiniz:

Bu konuda ki sistem bütçesine göre sizin bütçeniz biraz daha olduğu için ek olarak, kasayı ayrı seçip, güç kaynağını daha yüksek değerli bir şey bakılabilir mesela High Power 850W 80+Plus gibi ve kasa daha geniş bir model de tercih edilebilir.
Veya ekran kartını RTX 5060 Ti 16 GB'da yapabilirsiniz.

LGA1700'e bu bütçede yatırım yapmayı çok mantıklı bulmuyorum açıkçası. Alınmaz demiyorum ama alınırda diyemem. Tercih sizin tabii ki 🙂

Son düzenleme:
49000 bütçeyi zorluyor.

Sana öneri diye atmamıştım o bütçeye 9070xt bulunmaz demişti arkadaş ondan atmıştım.

Ama almayı düşünürsen RAM'i 2x yapıp kasayı da FSP kasalardan biriyle değiştirmen gerek zaten Gamepower PSU öneremem. Öyle de 52'ye filan geliyor. Birde bu gece incehesapta gaminggecesi var orayı takip et 40 dakika sonra belki bütçene uygun daha güzel bir kasa da düşebilir.

Sana öneri diye atmamıştım o bütçeye 9070xt bulunmaz demişti arkadaş ondan atmıştım.

Ama almayı düşünürsen RAM'i 2x yapıp kasayı da FSP kasalardan biriyle değiştirmen gerek zaten Gamepower PSU öneremem. Öyle de 52'ye filan geliyor. Birde bu gece incehesapta gaminggecesi var orayı takip et 40 dakika sonra belki bütçene uygun daha güzel bir kasa da düşebilir.
Eğer gaming gecesinde uygun PC bulamazsam hangi sistemi alayım? Vatan'daki mi yoksa GameGaraj'daki mi?

Eğer gaming gecesinde uygun PC bulamazsam hangi sistemi alayım? Vatan'daki mi yoksa GameGaraj'daki mi?

Dediğim gibi Vatan 5 benzemez kullanmış Gamegaraj'ın ki daha dengeli bana göre.

Bunlar bu gece indirime girecekmiş bütçene uyguna gelirse üçü de alınabilecek kasalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı