Vatan'da RTX 3060 referans fiyatının 2 katından fazla olacak

İkinci el fırsatçılarına asla fırsat vermicem almayın aga gitsin miningciler alsın inşallah batarlar onlarda

Mining fırtınası bir bitsin sarı sitede ''sadece oyun oynandı'' ilanları dolmaya başlayacak zaten. Aklı olan almaz o kadar söylüyorum.
 
Arkadaşa katılıyorum bu gün vatana monitör almaya gittim çalışan birisiyle bir arkadaşı konuşurken duydum 7500 civarı bir fiyattan bahsediyorlardı.
 
Hocam verilen saat online alışveriş için de geçerli mi?

Şubeler için geçerli. Online satış hakkında bir şey söylemedi. Online satışa çıksa bile yine çok az ve sınırlı sayıda olur.

Bu fiyatların büyük sebebi kripto para madencileri ve fiyatların yükseldiğini gören al sat yapanlar. Firmalar da her şeyin farkında bu nedenle tek satışlar da fiyatları yüksek tutuyorlar. Örnek olarak 22000 liralık kartı gösterdi bunu sistem şeklinde aldığında kart 5000 lira indirim ile 17000 lira geliyor demişti. (Bu bile yüksek) Zaten kısıtlı kotalar ile gelen ürünleri diğer bileşenler ile beraber satmak istiyorlar.

Arkadaşlar hiç bir şey sonsuza kadar gitmez. Bu fiyatlardan ürün almak ne kadar mantıklı? Game garaj Palit RTX 2060 karta 9699 TL fiyat etiketi ile online satışa koymuş. Ne kadar saçma fiyatlar değerinin kat ve kat üstü. Benim kişisel düşüncem. Almayın, aldırmayın nokta! Yeni sistem topluyorsanız gidin apu işlemci alın çok daha mantıklı. Bazı apu işlemci ler bir süre rahat götürür. Yakın zaman da olmasa bile ortam düzelince kart bakarsınız. Gerçekten bu fiyatlar akıl karı değil. Olan yine kullanıcılara oluyor.

Yarın öbür gün kripto para balonu patlayınca fiyatlar dip yapma olasılığı çok yüksek. Bana göre büyük bir balon ve manipülasyon var ortada. Şekil A da görüldüğü gibi Elon abimiz bir tweet ile yükseltip bir tweet ile düşürebiliyor.
 
Son düzenleme:
Merhaba, Yarın Nilüfer Şubesine gideceğiz Vatan Bilgisiyar'ın siz hangi şubeye gittiniz ve fiyatlar normal mi? Amazon'da ortalama ne kadara satılır?
 
Merhaba, Yarın Nilüfer Şubesine gideceğiz Vatan Bilgisiyar'ın siz hangi şubeye gittiniz ve fiyatlar normal mi? Amazon'da ortalama ne kadara satılır?

Ben AS merkez şubesindeydim. Valla bu piyasa ortamında hiç bir şey normal değil. Hangi karta el atsan fiyatlar çıldırmış durumda. Amazonda ne olur bilmem. Tek bildiğim fiyatlar belirlenirken diğer firmaların ne yapacağı nasıl hareket edeceği hakkın da bilgi sahibidirler diye düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı