Vatan'dan alınan monitörde ölü piksel çıkarsa değişim yaparlar mı?

Arkadaşlar Vatan'dan 60 bin TL'ye 4K OLED monitör alacağım stoklara gelir gelmez. Ölü piksel çıkması durumunda iade edebiliyor muyum? Veya vatan mağazasına gidip test ederek alabilme imkanım var mı? Başka alışveriş sitelerinden alırsam eğer bu monitörün fiyatı 70 bin civarına fırlıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Vatan'dan 60 bin TL'ye 4K OLED monitör alacağım stoklara gelir gelmez. Ölü piksel çıkması durumunda iade edebiliyor muyum? Veya vatan mağazasına gidip test ederek alabilme imkanım var mı? Başka alışveriş sitelerinden alırsam eğer bu monitörün fiyatı 70 bin civarına fırlıyor. Sizce ne yapmalıyım?

Ben bu ayın başında gaming.gen.tr'den monitör aldım ölü piksel sorunu sonucu değişim/iade belgesi yolladı ASUS teknik servis, satıcıya gönderdim binbir türlü bahane yalan uydurdular. Açtığım konudan bakabilirsiniz. O yüzden önerim gidip mağazadan test ederek görerek almanız olacaktır.

Ben bu ayın başında gaming.gen.tr'den monitör aldım ölü piksel sorunu sonucu değişim/iade belgesi yolladı ASUS teknik servis, satıcıya gönderdim binbir türlü bahane yalan uydurdular. Açtığım konudan bakabilirsiniz. O yüzden önerim gidip mağazadan test ederek görerek almanız olacaktır.

1 tane miydi ölü piksel hocam?

Mağazadan alınca sıkıntı çıkarıyorlar sanırım. Her şeyinin düzgün çıktığını test edip onaylamışım gibi bir muamele görmüştüm iade istediğimde. ''İnternetten alsaydım iade alcaktınız yani'' dediğimde ''evet'' demişlerdi hatta.

1 tane miydi ölü piksel hocam?

Hayır 2 şerit halinde 5-6 adet yan yana vardı 2 adette alt kısımlarında parlak ölü piksel bulunuyordu.

Mağazadan alınca sıkıntı çıkarıyorlar sanırım. Her şeyinin düzgün çıktığını test edip onaylamışım gibi bir muamele görmüştüm iade istediğimde. "internetten alsaydım iade alacaktınız yani" dediğimde "evet" demişlerdi hatta.

İnternetten aldığınızda da stokta yok üretimi durdu gibi tonla yalan söylüyorlar bilginiz olsun. En azından test etme imkanınız oluyor diğer türlü.

Onu vatanla konuşman gerek. Bildiğim kadarıyla 14 gün içinde iade edebiliyorsun ama emin değilim.

Hayır 2 şerit halinde 5-6 adet yan yana vardı 2 adette alt kısımlarında parlak ölü piksel bulunuyordu.

Mağazadan alınca sıkıntı çıkarıyorlar sanırım. Her şeyinin düzgün çıktığını test edip onaylamışım gibi bir muamele görmüştüm iade istediğimde. "İnternetten alsaydım iade alacaktınız yani" dediğimde "evet" demişlerdi hatta.

Şimdi Vatan Bilgisayar'ı telefonla aradım ve bu konuyu sordum. Adam şunu dedi, mağazadan gelip alırsanız, biz burada monitörün bütün testlerini yaparız ve 1 ölü piksel bile olsa değişim yaparız dedi. Eğer durum böyleyse ben direkt vatandan alırım o zaman. Tek sıkıntı var, alacağım monitör vatanda stoklara gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Aslında bayağı talebi olan bir monitör. Sizce gelir mi? Asus 31,5" Rog Swift OLED PG32UCDM Monitör fiyatı, teknik özellikleri, Asus Rog Swift OLED modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Şimdi Vatan Bilgisayar'ı telefonla aradım ve bu konuyu sordum. Adam şunu dedi, mağazadan gelip alırsanız, biz burada monitörün bütün testlerini yaparız ve 1 ölü piksel bile olsa değişim yaparız dedi. Eğer durum böyleyse ben direkt vatandan alırım o zaman. Tek sıkıntı var, alacağım monitör vatan da stoklara gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Aslında bayağı talebi olan bir monitör. Sizce gelir mi? Asus 31,5" Rog Swift OLED PG32UCDM Monitör fiyatı, teknik özellikleri, Asus Rog Swift OLED modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Benim almış olduğum monitörde ASUS markaydı, ASUS teknik servis güvenilir kendileri değişim/iadede onay belgesini göndermişlerdi zaten. Sorun burada satıcı oluyor çoğu zaman. Mağazadan gidip aldığınızda iade/değişim konusunda bahaneleri kalmayacaktır bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı