Selamlar, Vatan Bilgisayar'dan OEM hazır sistem satın aldım, bugün 13. günü ve hala kargoya verilmedi. Sitede 7-8 gün içinde verileceği yazıyordu, arıyorum sıra var diyorlar, beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Hocam az önce bir kullanıcı ile alakalı bu konuyu cevapladım, muhtemelen ciddi şekilde yoğunluk var, eğer beklemek istemiyorsanız siparişinin iptalini isteyin, ya da beklerseniz eninde sonunda gelecektir merak etmeyiniz
Selamlar, Vatan Bilgisayar'dan OEM hazır sistem satın aldım, bugün 13. günü ve hala kargoya verilmedi. Sitede 7-8 gün içinde verileceği yazıyordu, arıyorum sıra var diyorlar, beklemekten başka yapabileceğim bir şey var mı? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Cevabımı anlamadın galiba? Eğer sistem güzelse beklesin bu konuyu açanı ilgilendiriyor, ve şuan ben müşterinin hakkını söyledim yani bilgilensin diye cevap yazdım, konuyu anlamadan bana yanıt vermemenizi rica ediyorum, iyi forumlar.