Vatan'dan alınan sistemde ekran kartı CW yapıyor

Yldr37

Kilopat
Vatandan toplama bilgisayar aldım, RAM bozuk çıktı değişim yapmadılar garantiye yolladılar inşallah değişim yapılacak. Akşam oyunlar yüklendi oynayayım dedim bu sefer de ekran kartından cızırtı geliyor ve rahatsız ediyor. Garantiye yollamayı düşünüyorum ama biraz oynamak istiyorum. 1 hafta falan sonra yollasam değişim yaparlar mı? Yaklaşık alalı 4-5 gün oldu.

Coil Whine durumunda genelde değişim yapılmaz. Ancak aldığınız CW (Coil Whine) sesi fazla ise değişim yapmak ile yükümlüdürler.

Ekran kartlarının %95'inde coil whine sorunu mevcut. Değiştirseniz de oluşma şansı yüksek. Hikayeli oyun oynuyorsanız V-sync (dikey senkronizasyon) aç FPS sabitle. Ses oldukça düşer.

Coil Whine durumunda genelde değişim yapılmaz. Ancak aldığınız CW (Coil Whine) sesi fazla ise değişim yapmak ile yükümlüdürler.
Hocam bu sesi ben çok duyuyorum abim az duyuyor babam hiç duymuyor bu insandan insana değişebilir mi garip bir soru oldu ama yoksa benmi kafayı taktım biraz

Hocam bu sesi ben çok duyuyorum abim az duyuyor babam hiç duymuyor bu insandan insana değişebilir mi garip bir soru oldu ama yoksa benmi kafayı taktım biraz.

İnsanlar yaşlandıkça kulaklarının hassasiyeti azalır normal bir şey. Sesin yüksekliği(evet yüksekliği)arttıkça yaşlıların duyması zorlaşır.

Bu ses insanın beynine çivi çakıyor adeta lanet bir şey.

Hocam bu sesi ben çok duyuyorum abim az duyuyor babam hiç duymuyor bu insandan insana değişebilir mi garip bir soru oldu ama yoksa benmi kafayı taktım biraz.

İlginç bir yaklaşım, farklı frekanstaki sesleri duyma ya da duymama yaşanabiliyor insanlar arasında. Ben hiçbir kartımda coil whine duymadım ama fan gürültülerine çok hassasım. Eski güç kaynağın traktör gibi çalışırdı ve soğutucu fanım da kükrüyordu bunları değiştirdiğimde ölüm sessizliğine büründü kasam mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…