Vatan'dan alınan sistemde ekran kartı CW yapıyor

İnsanlar yaşlandıkça kulaklarınıj hassasiyeti azalır normal bir şey. Sesin yüksekliği(evet yüksekliği)arttıkça yaşlıların duyması zorlaşır.

Hocam ben 2-3 metreden duyuyorum sizce garantiye yollasam ve FurMark testi veya RDR2 gibi büyük oyunlarda test edilmesini istesem değişim yaparlar mı?

Ekran kartının markası ASUS bana değişim yaparlar gibi geliyor kötü bir marka değil

Hocam bu sesi ben çok duyuyorum abim az duyuyor babam hiç duymuyor bu insandan insana değişebilir mi garip bir soru oldu ama yoksa benmi kafayı taktım biraz?
Şimdi şu şekilde siz bu sesten rahatsız olmuşsunuz belli o, ondan ötürü siz kasaya eğilip kontrol de ediyorsunuzdur şimdi sesi.

Boşta CW var mı?

Test eden kişileri pek rahatsız edeceğini zannetmiyorum yaşı dolayısıyla. Test edenler 30-35 yaşında, siz 15-20 yaşındasınız.(belki daha düşük)

Kasaya eğilip test etmiyorum arkama yaslansam bile hoparlörle oyun oynayınca duyuluyor.
16 yaşındayım sizce garantiye yollamakla uğraşmayayım mi değişim yapmazlar mı?

Kasaya eğilip test etmiyorum arkama yaslansam bile hoparlörle oyun oynayınca duyuluyor.
16 yaşındayım sizce garantiye yollamakla uğraşmayayım mi değişim yapmazlar mı?

Bence uğraşma yapmazlar. Yapsalar bile yine o sesi duyarsın. Büyüyünce ses kesilir merak etmeyin.

Bence uğraşma yapmazlar. Yapsalar bile yine o sesi duyarsın. Büyüyünce ses kesilir merak etmeyin.
Peki hocam bir sorum daha var RAM'in tekini garantiye yolladık şu an 1 RAM'le oynuyorum FPS düşmesi oluyor FIFA 23 RDR2 gibi oyunlarda sizce normal mi bu RAM gelince düzelir mi?

Peki hocam bir sorum daha var RAM'in tekini garantiye yolladık şu an 1 RAM'le oynuyorum FPS düşmesi oluyor FIFA 23 RDR2 gibi oyunlarda sizce normal mi bu RAM gelince düzelir mi?

Evet RAM ile ilgili. Birini yollamanız kötü olmuş. Farklı model RAM gönderirlerse FPS'iniz daha çok düşer.

Evet RAM ile ilgili. Birini yollamanız kötü olmuş. Farklı model RAM gönderirlerse FPS'iniz daha çok düşer.

Hocam öyle bir ihtimal var mı ben aynı RAM'in değişimini istedim çünkü bilgisayar o RAM ile hiç açılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…