Vatan'dan EVGA RTX 2060 Ultra Gaming ekran kartlı hazır sistem 14.799 TL'ye alınır mı?

Sogutması berbatta ondan. Bir de 2 fanlı versiyonu bu galiba. 3 fanlıysa düşünülebilir ama 2 fanlı versiyonu asla alınmamalı. Palit Dual bile 3 fanlı verisyonu kadar serin çalışıyor.

Kanka sen hiç benchmarklara baktın mı Ventus modelinin 2 fanlı modeli için? Ezbere konuşuyosunuz sinir oluyorum

Allah bilir soğutması berbat dediğin de 70 derece oluyordur ekran kartı

Kanka sen hiç benchmarklara baktın mı Ventus modelinin 2 fanlı modeli için? Ezbere konuşuyosunuz sinir oluyorum.

Arkadaşimda var yeni 3060'lı sistem aldı ve 78 derecede çalışıyor oyunda. Her benchmarka güvenmeyin. Kasaların kalitesi, odanın sıcaklığı daha farklı oluyor benchmarklarda. Geçenki vatandaki bunun gibi bir sistemi aldı ne kadar 6600 xt al dememe rağmen.

Kesinlikle alınmaz 400 TL fazla verip 3060 almak varken bu sistem alınır mı? Hiç.

Peki ama ben internet üzerinden değil de mağzadan alacağım mağzalarda sizin dediğiniz sistem bulunuyor mu hem bu 3060 Ventus modeli soğutması biraz kötü diyorlar doğru mu?

Peki ama ben internet üzerinden değil de mağzadan alacağım mağzalarda sizin dediğiniz sistem bulunuyor mu hem bu 3060 Ventus modeli soğutması biraz kötü diyorlar doğru mu?

Kankam gidiyosun vatana ben bu sistemi almak istiyorum diyosun adamlar sana kayıt açıyorlar bütün parçaları dükkana getiriyorlar seni telefonla arıyorlar parçalarınız elimize ulaştı gelin toplayacağız sen de gidiyosun topluyolar parasını verip ayrılıyosun.

Neden internetten almıyorsunuz. Mağazalarda fiyatlar hep aynı olmayabiliyor ve daha kazık oluyor. Bütçeniz nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı