Neden?3060 ventus alınmaz.
Neden?
Neden alınmaz?![]()
Sogutması berbatta ondan. Bir de 2 fanlı versiyonu bu galiba. 3 fanlıysa düşünülebilir ama 2 fanlı versiyonu asla alınmamalı. Palit Dual bile 3 fanlı verisyonu kadar serin çalışıyor.
Kanka sen hiç benchmarklara baktın mı Ventus modelinin 2 fanlı modeli için? Ezbere konuşuyosunuz sinir oluyorum.
Burda ekran kartının soğutması da etkili. Ventusların soğutmasının iyi olmadığı bilindik forumda.E kasanın hava akışı tabii ki etkiler, bu ekran kartının soğutmasının kötü olduğu anlamına mı geliyor? Gidip Rampage kasa alırsanız tabii ki olur
Kesinlikle alınmaz 400 TL fazla verip 3060 almak varken bu sistem alınır mı? Hiç.
INTEL I5 11400F-MSI RTX3060 VENTUS OC-H510M PRO-MSI M390 500G SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
INTEL I5 11400F-MSI RTX3060 VENTUS OC-H510M PRO-MSI M390 500G SSD-16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Peki ama ben internet üzerinden değil de mağzadan alacağım mağzalarda sizin dediğiniz sistem bulunuyor mu hem bu 3060 Ventus modeli soğutması biraz kötü diyorlar doğru mu?
Peki ama ben internet üzerinden değil de mağzadan alacağım mağzalarda sizin dediğiniz sistem bulunuyor mu hem bu 3060 Ventus modeli soğutması biraz kötü diyorlar doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.