Vatan'dan EVGA RTX 2060 Ultra Gaming ekran kartlı hazır sistem 14.799 TL'ye alınır mı?

Neden internetten almıyorsunuz. Mağazalarda fiyatlar hep aynı olmayabiliyor ve daha kazık oluyor. Bütçeniz nedir?

Kanka Allah aşkına bilmiyorsan yazma artık, sistemin kodu var o kodu girdiği zaman sitede ne yazıyorsa mağazada da o fiyata vermek zorunda

1657885611086.png

Kanka Allah aşkına bilmiyorsan yazma artık, sistemin kodu var o kodu girdiği zaman sitede ne yazıyorsa mağazada da o fiyata vermek zorunda.

Eki Görüntüle 1451825

Kardeş senin sikıntın mı var? Gitmemişsin mağazaya boş boş konuşuyorsun. Ürün kodunu verip aynı fiyata satmıyorlar. Buradaki mağazada Gaming X 6600 XT'nin fiyatı 10k civarında bir şey iken internette iken 9146TL idi. Bilmeyen sensin.

Kardeş senin sikıntın mı var? Gitmemişsin mağazaya boş boş konuşuyorsun. Ürün kodunu verip aynı fiyata satmıyorlar. Buradaki mağazada Gaming X 6600 XT'nin fiyatı 10k civarında bir şey iken internette iken 9146TL idi. Bilmeyen sensin.

Sıkıntılı mısın? Vatan Bilgisayar sitesinde ne ise mağaza da o ben kendi ekran kartımı Vatan Bilgisayar'dan aldım internette ne yazıyorsa aynı fiyata aldım, hatta genel merkeze indirim istetip daha ucuza bile aldırabiliyorsun

Sıkıntılı mısın? Vatan Bilgisayar sitesinde ne ise mağaza da o ben kendi ekran kartımı Vatan Bilgisayar'dan aldım internette ne yazıyorsa aynı fiyata aldım, hatta genel merkeze indirim istetip daha ucuza bile aldırabiliyorsun.

Seninkinde öyleymis o zaman. Sırf seninkinde öyle oldu diye hepsinde aynı olacak diye bir şey yok sıkıntılı olan sensin. İnternette 9146TL olan 6600 XT Gaming X mağazada 10k civarı idi hala neyi uzatıyorsun?

Kankam gidiyosun vatana ben bu sistemi almak istiyorum diyosun adamlar sana kayıt açıyorlar bütün parçaları dükkana getiriyorlar seni telefonla arıyorlar parçalarınız elimize ulaştı gelin toplayacağız sen de gidiyosun topluyolar parasını verip ayrılıyosun.

Kankam gidiyosun vatana ben bu sistemi almak istiyorum diyosun adamlar sana kayıt açıyorlar bütün parçaları dükkana getiriyorlar seni telefonla arıyorlar parçalarınız elimize ulaştı gelin toplayacağız sen de gidiyosun topluyolar parasını verip ayrılıy.

Kankam gidiyosun vatana ben bu sistemi almak istiyorum diyosun adamlar sana kayıt açıyorlar bütün parçaları dükkana getiriyorlar seni telefonla arıyorlar parçalarınız elimize ulaştı gelin toplayacağız sen de gidiyosun topluyolar parasını verip ayrılıyosun.

Soğutmasınıda söylersen çok mutlu olurum.

Seninkinde öyleymis o zaman. Sırf seninkinde öyle oldu diye hepsinde aynı olacak diye bir şey yok sıkıntılı olan sensin. İnternette 9146TL olan 6600 XT Gaming X mağazada 10k civarı idi hala neyi uzatıyorsun?

Kanka gerçekten akli sıkıntıların var. Benimki öyle denk geldi diye bir şey mi olur? Misal Teknosa, Teknosa sitesinde ürüne 5 yazıp mağazada 6 isteyemez, vatan da böyle. Dayım vatan bilgisayarda çalışıyor hangi şubeyse o vatan şubesi yaz aratayım eğer öyle bir durum varsa bizzat ben dava edeceğim

Soğutmasınıda söylersen çok mutlu olurum.

Önceki mesajlarda bir YouTube videosu atmıştım videonun ilerleyen dakikalarında oyun benchmarkı yapıyor sol üstte sıcaklık değerleri gözüküyor, bakmak istemezsen ben sana yazayım ortalama 65-70 derece civarı gidiyor ki bu bir ekran kartı için gayet normal değerler

Kanka gerçekten akli sıkıntıların var. Benimki öyle denk geldi diye bir şey mi olur? Misal Teknosa, Teknosa sitesinde ürüne 5 yazıp mağazada 6 isteyemez, vatan da böyle. Dayım vatan bilgisayarda çalışıyor hangi şubeyse o vatan şubesi yaz aratayım eğer öyle bir durum varsa bizzat ben dava edeceğim.

Et kankam. Burada bizim mağaza boyle. 9146 olan Gaming X 6600 XT mağazada 10K TL. Sen bence anlama engelini ve üslubunu düzelt sonra gel foruma ;).

Kanka gerçekten akli sıkıntıların var. Benimki öyle denk geldi diye bir şey mi olur? Misal Teknosa, Teknosa sitesinde ürüne 5 yazıp mağazada 6 isteyemez, vatan da böyle. Dayım vatan bilgisayarda çalışıyor hangi şubeyse o vatan şubesi yaz aratayım eğer öyle bir durum varsa bizzat ben dava edeceğim.

Önceki mesajlarda bir YouTube videosu atmıştım videonun ilerleyen dakikalarında oyun benchmarkı yapıyor sol üstte sıcaklık değerleri gözüküyor, bakmak istemezsen ben sana yazayım ortalama 65-70 derece civarı gidiyor ki bu bir ekran kartı için gayet normal değerler.

Çok teşekkür ederim sizin sayenizde daha iyi bir sistem toplayacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı