Merhaba, teknopat YouTube kanalında görüp uzun zamandır bilgisayar almak isteyen biri olarak 2060'lı sistem toplama videosunu izledim. Vatan bilgisayarın tavsiye oem bilgisayarlarında birini İnternet üzerinden beğenerek almak için gittim. Ellerinde tüm parçaların mevcut olduğunu söyleyerek toplayabileceklerinş söylediler, oem bölümünde çalışan beyin tavsiyesi üstüne kasa olarak farklı bir model önerdi ve fiyat farkını kabul ettim ve bilgisayarı topladım.
AMD R5 2600X-ASUS STRIX 2060-ASUS TUF B450-WD1TB DİSK-SAMSUNG 250GB-CRUCIAL 16GB fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Alıp kullanmaya başladım fakat ekran kartının farklı bir model olduğunu tavsiye sistemde gösterilen model olmadığını farkettim. RTX 2060 OC Edition gösterilirken benim sistemime RTX 2060 Advanced Edition takılmış. O kadar ayrıntılı bilgiye sahip olmadığımdan ötürü ilk bakışta anlamadım Asus sitesinde ürün kaydı yaparken OC, Advanced gibi kavramlarla karşılaşınca araştırıp öğrendim. Bilgisayarı 11 Şubat'ta topladım. Konu hakkında ne yapabilirim? Herhangi bir değişim iade hakkım var mı? Öğrendikten sonra büyük hayal kırıklığı yaşadım.
Advenced edition modelin soğutması daha iyi hiç uğraşmayın bir de ben aldım iki hafta sonra ramleri değiştirmek istedim aldığın çube dışındaki şubeler ne değişim yapıyor ne de iade boşuna uğraş çıkartıyorlar