Vatan'dan Toplanan Sistem Montajı Yapılmış Olarak mı Geliyor ?

Yavuz Selim55

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba beyler. Ben Vatan'dan bir sistem topladım. Sipariş verirsem PC toplanmış mı gelecek, yoksa benim bir mesaj mı atmam gerekiyor? PC yi toplarlarsa ücret alıyorlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sipariş verirsen parça halinde adresine gelir.Vatan mağazasından gidip toplarsan montajda yapıyorlar, fazladan ücret almıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgilendirici bir konu teşekkür ederim ben sistem topluycam vatan her parçam vatandan vatanda çok ilgileniyorlarmı ve kaç saatte topluyup veriyorlar sana bilgisayarı yazın okullar bittiğinde bilgisayar toplucam parçalarımı seçtim

Vatan mağazasında montaj yapılıyor. Eğer onlara montaj yaptıracaksan başında beklemeni tavsiye ediyorum ne olur ne olmaz. :)

Beyler şimdi bunlar parça halinde geliyo ya vatan dan şipariş ettiklerimiz mağazasına gittik topladılar format ve ekran kartı bilgisayarların windows kurup bütün driverlerini kuruyorlarmı

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı