U unnecessaryy Femtopat Katılım 30 Aralık 2023 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #1 Cuma günü bayiden satın aldığım sistemin, teslimat süresini vatanın sitesinde aradım ancak bulamadım. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ocak 2024
Cuma günü bayiden satın aldığım sistemin, teslimat süresini vatanın sitesinde aradım ancak bulamadım. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi?
FeritS0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 1.370 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2024 #2 unnecessaryy dedi: Cuma günü bayiden satın aldığım sistemin, teslimat süresini vatanın sitesinde aradım ancak bulamadım. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Cumaya kadar eline geçer herhalde. 1 haftadan uzun sürüyorsa saçmalık olur zaten. 1 haftada 2000 km ötedeki şey bile geliyor.
unnecessaryy dedi: Cuma günü bayiden satın aldığım sistemin, teslimat süresini vatanın sitesinde aradım ancak bulamadım. Bilgisi olan biri varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Cumaya kadar eline geçer herhalde. 1 haftadan uzun sürüyorsa saçmalık olur zaten. 1 haftada 2000 km ötedeki şey bile geliyor.