Vatanın yaptığı terbiyesizlik

Bazı teknolojik firmalar iyi ve büyük fakat, bazı bölge çalışanları küçük! Kargo meselesine gelince de geldik sizi bulamadık, gelin alın demeleri de saçma artık! Evde hazır olda mı bekleyeceğiz! O zaman şehirler arası otobüslerle ürün göndermek almak daha cazip, ona da gidip alıyorsun, daha az para veriyorsun! Tr'de kargoculuk böyle başlamamıştı, müşteri bulunup teslim edilene kadar, o iş bitmezdi, hiç hoş olmayan şeyler, sanki onun bu işi değilmişte kargoculuğu ek iş olarak yapıyormuş gibi yapıyorlar!

Başka vukuatlarıda var senin gözünün önünde aldığın malzemeyi hor kullanmaları dan dun sağa sola vurmaları beni çileden çıkarıyor.

6300 işlemci sipariş ettim saat 11 gibi 1 gün sonra geldi saat 4 buçuk gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş şimdi biriniz diyornuz 10-15 güne geldi biriniz diyor 1 gün sonra geldi. İşkillendim şimdi ben de vatandan almayı düşünüyordum. İnventusda bir kasaları ucuz geri kalan parçalar vatana göre 40-50 tl civarı fazla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir sorunu şuan bende yaşıyorum, 8 gün önce sipariş verdim 1 gün sonra havale ile ödeme yaptım, sonraki günlerde her aradığımda sipariş hazırlanıyor, faturası kesiliyor falan dediler ama sorun varmı dediğimde herhangi bir sorun gözükmüyor diyorlar. Bugün aradığımda ise havale dekontunun hala onaylanmadığı söylendi daha yeni onaylanmak için işleme soktular yani tam olarak 8 gün sonra. Haftasonuna kadar ürün size ulaşır dendi (geçen haftada böyle demişlerdi ).
Ayrıca defalarda bildirilmesine rağmen sitedeki sipariş takibi sayfasıda uzun bir süredir çalışmıyor.

Bende MSI R9 290x Lightning siparişi verdim. Benimkini 3-4 günde getirdiler lakin tatildeydik anca alabildik. Adamlar babamı arayıp kartı başka yerden istiyorlar demiş erken gelebilirseniz iyi olur diye. Büyük ihtimal sizin için araştırıyorlar. Biz ödemesini yaptığımız için sorun olmadı.

Teşhir olduğunu nasıl anladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…