Vatanın yaptığı terbiyesizlik

Arkadaşlar hepinize merhaba şuan oldukça sinirliyim ve moralim bozuk sebebi ise; bana pazar günü sipariş vermiş oldukları MSI Lightning r9 290x in daha sipariş verilmemiş olması. Bir daha kesinlikle vatandan alışveriş yapmayacağım. İptal ettim siparişi ve yarın gidip Gtx 780ti alacağım, bu kadar terbiyesizlik olmaz, 10 gündür bekliyorum kartı ve bir 10 gün daha bekleyeceksiniz dediler, bilmiyorum bu işler nasıl oluyor, ama dediğim gibi yarın son kez ekran kartımı alacağım ve bir daha vatandan kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Eminim her mağazada böyle değildir ama benim bulunduğum mağazada böyle oldu, öncelikle inceleme için söz verdiğim tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum, gtx 780ti yi alınca gene inceleme koyarım. İyi günler iyi sosyaller.

Gerçekten çok üzücü bir şey yapmaları çok ayıp ama canınız sağ olsun sağlık olsun diyin ve geçiştirin Gtx 780ti Oldukça güzel bir ekran kartı güle güle kullanın hayırlı olsun. @Egemen Hocam Laptop tavsiyesi ile bir kaç soru soracağım nereye yazabilirim yardımcı olabilirmisiniz ?

Siz hayatınızda Exa bilgisayar ile alışveriş yapmadınız sanırım. :D Ellerinde olmayan, 1 ay önce tükenmiş ürünleri satıyorlar. Sipariş veridiğiniz zaman sonraki gün sizi arayıp "bu üründen elimizde kalmamış, başka bir ürün istermisiniz" diye ukala ukala soru soruyorlar ve siz alakasız alakasız ürünler almak zorunda kalıyorsunuz. Ayrıca aldığınız ürünü iade edip paranızı geri isteyemiyorsunuz. Mahkemeye vermeniz gerekiyor. Ama ucuz işte, ne yaparsın. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı