Vatanın yaptığı terbiyesizlik

Arkadaşlar hepinize merhaba şuan oldukça sinirliyim ve moralim bozuk sebebi ise; bana pazar günü sipariş vermiş oldukları MSI Lightning r9 290x in daha sipariş verilmemiş olması. Bir daha kesinlikle vatandan alışveriş yapmayacağım. İptal ettim siparişi ve yarın gidip Gtx 780ti alacağım, bu kadar terbiyesizlik olmaz, 10 gündür bekliyorum kartı ve bir 10 gün daha bekleyeceksiniz dediler, bilmiyorum bu işler nasıl oluyor, ama dediğim gibi yarın son kez ekran kartımı alacağım ve bir daha vatandan kesinlikle alışveriş yapmayacağım. Eminim her mağazada böyle değildir ama benim bulunduğum mağazada böyle oldu, öncelikle inceleme için söz verdiğim tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum, gtx 780ti yi alınca gene inceleme koyarım. İyi günler iyi sosyaller.

Kendin alsan da her şey olabiliyor Vatan'da. Bilgisayar almıştık 3 sene önce. Sıfır diye aldım kutuyu açtık teşhir çıktı. Geri götürdük hemen. Büyük bir kepazelik. Orijinal ürün diye alıyorsun teşhir çıkıyor. Türkiye'de orijinal tek İzmir'de kalmış. Kargoyla getirin dedik. 10-15 günde gelebildi. Her gün Vatan'a gidip geldik ha geldi ha gelecek diye. UPS kargo ile anlaşmalılar zaten. O firma da ayır fiyasko. Ankara'ya geldi kargo eve getiremediler bir türlü. En sonunda Vatan'a getirin dedik biz alalım öyle alabildik.

1459323_543688019056347_619664576_n.jpg
Hisleriniz bu olsa gerek..

Kendin alsan da her şey olabiliyor Vatan'da. Bilgisayar almıştık 3 sene önce. Sıfır diye aldım kutuyu açtık teşhir çıktı. Geri götürdük hemen. Büyük bir kepazelik. Orijinal ürün diye alıyorsun teşhir çıkıyor. Türkiye'de orijinal tek İzmir'de kalmış. Kargoyla getirin dedik. 10-15 günde gelebildi. Her gün Vatan'a gidip geldik ha geldi ha gelecek diye. UPS kargo ile anlaşmalılar zaten. O firma da ayır fiyasko. Ankara'ya geldi kargo eve getiremediler bir türlü. En sonunda Vatan'a getirin dedik biz alalım öyle alabildik.
Siparişi güya geçen hafta çarşamba günü vermişlerdi, 3-4 gün içinde gelir dediler bana, 1 saat önce aradım, abi daha sipariş bu gün verildi dediler, açıkcası biraz bağırdım ve iptal ettirdim, istediğim kartı alamadım ama onun yerine gtx 780ti alacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı