Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 21 Mart 2020 #11 Jiw dedi: Kesinlikle. Yüze dikkatli sürülmesi gerekiyormuş, aksi halde cilt tarafından emilmiyor, sivilce ve akne oluşumuna sebep oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Bence nemlendirici almalısın. Vazelin yağlandırıcı ve emilmesi uzun sürüyor. Önerim bu üründür :L’ORÉAL PARIS DERMO NEM TERAPISI ALOE VERA SUYU KARMA CILTLER 70ML
Jiw dedi: Kesinlikle. Yüze dikkatli sürülmesi gerekiyormuş, aksi halde cilt tarafından emilmiyor, sivilce ve akne oluşumuna sebep oluyormuş. Genişletmek için tıkla... Bence nemlendirici almalısın. Vazelin yağlandırıcı ve emilmesi uzun sürüyor. Önerim bu üründür :L’ORÉAL PARIS DERMO NEM TERAPISI ALOE VERA SUYU KARMA CILTLER 70ML
Jiw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 1.066 Makaleler 1 Çözümler 5 21 Mart 2020 #12 Berk ync dedi: Bence nemlendirici almalısın. Vazelin yağlandırıcı ve emilmesi uzun sürüyor. Önerim bu üründür :L’ORÉAL PARIS DERMO NEM TERAPISI ALOE VERA SUYU KARMA CILTLER 70ML Genişletmek için tıkla... Evet, bayağı uzun sürüyor emilmesi, artık kullanmam yüzüm için vazelin. Teşekkürler tavsiyeniz için. painkiller dedi: Sıkıntı. Özellikle hassas cildin varsa. Genişletmek için tıkla... Yüz için asla kullanmam, az sürmeme rağmen sivilce çıktı. Artık tavsiye etmiyorum, ne kendim için ne başkası
Berk ync dedi: Bence nemlendirici almalısın. Vazelin yağlandırıcı ve emilmesi uzun sürüyor. Önerim bu üründür :L’ORÉAL PARIS DERMO NEM TERAPISI ALOE VERA SUYU KARMA CILTLER 70ML Genişletmek için tıkla... Evet, bayağı uzun sürüyor emilmesi, artık kullanmam yüzüm için vazelin. Teşekkürler tavsiyeniz için. painkiller dedi: Sıkıntı. Özellikle hassas cildin varsa. Genişletmek için tıkla... Yüz için asla kullanmam, az sürmeme rağmen sivilce çıktı. Artık tavsiye etmiyorum, ne kendim için ne başkası
HABAR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2020 #13 Kantaron yağı kullanıyorum, size de tavsiye ederim. Tabii ki vazelin de yaralar, çatlaklar için birebirdir.
Kantaron yağı kullanıyorum, size de tavsiye ederim. Tabii ki vazelin de yaralar, çatlaklar için birebirdir.
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 23 Mart 2020 #14 Jiw dedi: Yüz için asla kullanmam, az sürmeme rağmen sivilce çıktı. Artık tavsiye etmiyorum, ne kendim için ne başkası Genişletmek için tıkla... Simple diye bir marka var. Özellikle hassas ciltlere üretim yapıyorlar. Onları bir inceleyebilirsin bak. Ama tabii ciltten cilde değişiyor.
Jiw dedi: Yüz için asla kullanmam, az sürmeme rağmen sivilce çıktı. Artık tavsiye etmiyorum, ne kendim için ne başkası Genişletmek için tıkla... Simple diye bir marka var. Özellikle hassas ciltlere üretim yapıyorlar. Onları bir inceleyebilirsin bak. Ama tabii ciltten cilde değişiyor.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 23 Mart 2020 #15 Kışın hava soğuk olduğunda yüzümün belirli yerleri kuruyup dökülmeye başlıyor son 3-5 yıldır. Bu kış arada vazelin sürmeye başladım ve diğer kremlere göre çok daha iyi cevap aldım.
Kışın hava soğuk olduğunda yüzümün belirli yerleri kuruyup dökülmeye başlıyor son 3-5 yıldır. Bu kış arada vazelin sürmeye başladım ve diğer kremlere göre çok daha iyi cevap aldım.