VDSL altyapı için modem önerisi

Catayakin

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
VDSL altyapı kullanıyorum ve kullandığım modemim de çok çok eski, yenilemeyi düşünüyorum. Modem önerilerinizi rica edeceğim.
Ve Wi-Fi 7 bir modem alsam ne kadar mantıklı olur? Evdeki ürünlerin Wi-Fi 7 destekleyip desteklemediğini bilmiyorum çünkü.
Şimdiden yazan herkese teşekkürler.

VDSL için Keenetic Extra DSL tavsiye ederim, çok çok üst bir modem almanıza gerek yok zaten o hıza ulaşmıyorsunuz.
Bu ürün fazlasıyla işinizi görür, çok kaliteli bir üründür.

VDSL için Keenetic Extra DSL tavsiye ederim, çok çok üst bir modem almanıza gerek yok zaten o hıza ulaşmıyorsunuz.

Bende bunun 5 antenli olması lazım o vardı fiber gelince kaldırdım bi köşeye çok güzel tavsiye ederim

teşekkür ederim ikinize de

Son bir soru bu modem wifi 5 teknolojisini destekliyor sanırım. Günümüz için biraz eski bit tenoloji değil mi? En azından Wifi 6 modelini tercih etmeli miyim?

Son düzenleme:
@Catayakin
VDSL için hız açısından 5 ile 6 arasında hiçbir fark yok. Önemi yok yani sizin için. 5 ile de alabileceğiniz maksimum hızı görürsünüz zaten. Gigabit fiber falan olsaydı o zaman işin rengi değişirdi. VDSL için daha yüksek fiyatlara çıkmanıza gerek yok boşa cüzdana zarar verirsiniz bu modem VDSL için alabileceğiniz belki de en iyi modemdir, çekinmeden alın.

@Catayakin
VDSL için hız açısından 5 ile 6 arasında hiçbir fark yok. Önemi yok yani sizin için. 5 ile de alabileceğiniz maksimum hızı görürsünüz zaten. Gigabit fiber falan olsaydı o zaman işin rengi değişirdi. VDSL için daha yüksek fiyatlara çıkmanıza gerek yok boşa cüzdana zarar verirsiniz bu modem VDSL için alabileceğiniz belki de en iyi modemdir, çekinmeden alın.
Teşekkürler tekrardan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı