VDSL internet download düşüklüğü

glining

Hectopat
Katılım
3 Eylül 2018
Mesajlar
21
Çözümler
1
Direkt konuya gireyim. 1 yıldır 12 Mbps kullanıyordum. Bulunduğum şehirde altyapı çalışması başladı çoğu yere fiber döşemeye başladılar. Ben de fiber istiyordum ama sokak ve eski bina olduğu için bunun zor olduğunu söylediler, ama VDSL destekliyormuş bulunduğum paket dahilinde taahhüdü bozmadan 16 Mbps çıkartabiliriz dediler. Ben de tamam dedim, geçtik. Gün içinde 2-3 gibi internet gitti ertesi gün anca geldi neyse olur dedim. Ondan sonra da internet hızının 11'i geçmediğini gördüm. Resimde gözüktü gibi hat değerleri almaya başladı. Benim tesisatımda mı sorun var anlayamadım. Bakır kablo ile kullanıyorum ama bu kadar kötü olmasının imkan alakalını yok. Bunu nasıl düzeltebilirim veya bundan dolayı taahhüdü bozup TT'den ayrılabilir miyim? Comnet'e geçmek isitiyorum.

1618653127819.png
 
Mahkeme yoluyla vaadedilen hızı vermedikleri için cayma bedeli ödemeden cayan vardı. E Devlet'ten falan bakın isterseniz.

Bu olay sadece fiber için geçerli. O da size vaadedilen hız 100Mbps isemin %75'ini vermesi gerekiyor vermiyorsa Mahkeme'ye başvurulabilir.
Not: BTK sağ olsun mahkeme sonucu 1-2 yıl arasında sonuçlanabilir.
 

Geri
Yukarı