Valla ben aldım ama haklı olabilirsin. Bir tane güvendiğim bir Telekom teknisyeni var tanıdığım biri yani TP Link' i öneriyor Zyxel'den uzak dur diyor Airties'da iyi diyor. Hakkatende ofiste kullandığımız Zyxel 2. defa bozuldu devamlı reset atıyor kendine yukarda arkadaşın önerdiğinin antensiz modeli idi. Öyle duruyor belkide adaptörü bozuktu hiç bakmadan değiştirdikTP-LİNK markasını alma ne alırsan al, bu dediğim markanın antenlerinin içi plastik boş. 410 lira Archer modeline verdim, koridordan banyoya çekmiyor arada, çapraz olarak 1 duvar ve 5 metre var yada yok. Eski Airties kalitesi artık yok, sürekli bozuluyorlar ve güncelleme almıyorlar. Çekim kalitesi de doğal olarak kötü, TTNET'den modem alma. Asus al. Asus Dsl-ac51 300mbps+433mbps 2 Port 3 Anten Vpn Kablosuz Adsl/a - n11.com
Bu linkteki ürünü alabilirsin dostum. TP-LİNK diyede hiç korkma saglam markadır.TP-LİNK veya Asus bu iki markayıda tercih edebilirsin.Ama önceligin TP-LİNK olsun.VDSL modem önerileriniz nelerdir? Uygun fiyat ve çekim gücü iyi olması önemli benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.