Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #1 Şu an evde tekim. 24 Mbps internetim 2 Mb hız alıyor. Modem sitesinde 24 gösteriyor. Hat değerleri burada. Müşteri hizmetleri sorun bizden kaynaklı değil, sizin probleminiz dedi. Yapılabilecek her şeyi yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2020
Şu an evde tekim. 24 Mbps internetim 2 Mb hız alıyor. Modem sitesinde 24 gösteriyor. Hat değerleri burada. Müşteri hizmetleri sorun bizden kaynaklı değil, sizin probleminiz dedi. Yapılabilecek her şeyi yaptım.
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 18 Kasım 2020 #2 Kablolu bağlanın. Müşteri hizmetleri haklı bir problem yok. Artı 1 Eksi
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 18 Kasım 2020 #3 Modem değişikliği yaptınız mı? Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 18 Kasım 2020 #4 İnternet Hız Testi - Download & Upload Speedtest | Türk Telekom Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz. hiztesti.turktelekom.com.tr Hız testi yaparak değerleri paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
İnternet Hız Testi - Download & Upload Speedtest | Türk Telekom Türk Telekom hız testi ile hemen internet hızınızı ölçün! Kolayca speed test yaparak download, upload hızı ve ping verilerinizi öğrenebilirsiniz. hiztesti.turktelekom.com.tr Hız testi yaparak değerleri paylaşır mısınız?
KS KS Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #5 Zakramoreas dedi: Kablolu bağlanın. Müşteri hizmetleri haklı bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Bağlandım aynı. CillianMurphy dedi: Modem değişikliği yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
Zakramoreas dedi: Kablolu bağlanın. Müşteri hizmetleri haklı bir problem yok. Genişletmek için tıkla... Bağlandım aynı. CillianMurphy dedi: Modem değişikliği yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.322 Çözümler 98 18 Kasım 2020 #6 İlk olarak modem değişikliği yapmalısın. Artı 0 Eksi
Zakramoreas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 4.217 Makaleler 1 Çözümler 62 18 Kasım 2020 #7 Mustafa Yurtalan dedi: Bağlandım aynı. Hayır. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun olmadığına emin misiniz? Çünkü gönderilen sinyalde bir sorun yok. Artı 0 Eksi
Mustafa Yurtalan dedi: Bağlandım aynı. Hayır. Genişletmek için tıkla... Kabloda sorun olmadığına emin misiniz? Çünkü gönderilen sinyalde bir sorun yok.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 18 Kasım 2020 #8 Bir problem yok modem arızası olabilir dedikleri gibi 24Mbps sağlamışlar size. Modeme kapatıp 15-20sn sonra açabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Bir problem yok modem arızası olabilir dedikleri gibi 24Mbps sağlamışlar size. Modeme kapatıp 15-20sn sonra açabilir misiniz?
KS KS Mustafa Yurtalan Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 410 Çözümler 3 Yer İstanbul Maltepe Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2020 #9 CillianMurphy dedi: İlk olarak modem değişikliği yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Neden. realmoonlight dedi: Bir problem yok modem arızası olabilir dedikleri gibi 24Mbps sağlamnışlar size. Modeme kapatık 15-20sn açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam. Artı 0 Eksi
CillianMurphy dedi: İlk olarak modem değişikliği yapmalısın. Genişletmek için tıkla... Neden. realmoonlight dedi: Bir problem yok modem arızası olabilir dedikleri gibi 24Mbps sağlamnışlar size. Modeme kapatık 15-20sn açabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tamam.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 18 Kasım 2020 #10 Mustafa Yurtalan dedi: Neden. Tamam. Genişletmek için tıkla... Sorun modemde hocam çünkü eğer kablo sağlamsa. Bu arada ağa bağlanan cihazları kontrol edin komşunun internet şifrenizi patlatmış olabilir. Artı 0 Eksi
Mustafa Yurtalan dedi: Neden. Tamam. Genişletmek için tıkla... Sorun modemde hocam çünkü eğer kablo sağlamsa. Bu arada ağa bağlanan cihazları kontrol edin komşunun internet şifrenizi patlatmış olabilir.