Muhammed Furkan Külekci
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba, daha önceden fiber için Açık Kapı üzerinden başvurmuştum. Ancak beklediĝim üzere ret gelmişti. Dün kaymakamlığa özel olarak gittim. Orada fiber için durumu izah ettim Bölge yetkilisinin numarasını verdiler, bugün de ilgili kişiyle görüştüm. Dediğine göre tüm dairelerin ankstresi bir yerde ve tek kutu konacakmış; bina eski olduğu için tüm dairelere(Yaklaşık 60 daire ve 10 dükkan bulunuyor, bitişik siteler(hepsi için tek kutu)) OBK kablasonu çektirin, biz direk fiber presödörünü başlatalım dedi ve yaklaşık 1 ayda tamamlanır dedi.
Sokakta halihazırda fiber kablolama bulunuyor, çarşı üzeri cadde olduğundan. Ancak belediye de sürekli kazı yaptığından kanallar çok dar VDSL2 hattını iptal ederiz ve sadece fiber hattı kalır dedi. Eğer halihazırda hatlar iptal olacak mı? Böyle bir durumda site sakinlerine durumu izah etmek zor olacak ve karışacak. Bir de tüm kablolar çekilmeden, işlemleri başlatamayacaklarını söyledi ve buna istianeden kabloları Türk Telekom vermeyecek mi diye, sordum. Depoda varsa sağlarız, yoksa siz almanız lazım, dedi. Bu koşulda ne yapmamız lazım, VDSL hatlar iptal olur mu? Kablolar depoda yoksa kendimiz mi almamız gerekecek?
Sokakta halihazırda fiber kablolama bulunuyor, çarşı üzeri cadde olduğundan. Ancak belediye de sürekli kazı yaptığından kanallar çok dar VDSL2 hattını iptal ederiz ve sadece fiber hattı kalır dedi. Eğer halihazırda hatlar iptal olacak mı? Böyle bir durumda site sakinlerine durumu izah etmek zor olacak ve karışacak. Bir de tüm kablolar çekilmeden, işlemleri başlatamayacaklarını söyledi ve buna istianeden kabloları Türk Telekom vermeyecek mi diye, sordum. Depoda varsa sağlarız, yoksa siz almanız lazım, dedi. Bu koşulda ne yapmamız lazım, VDSL hatlar iptal olur mu? Kablolar depoda yoksa kendimiz mi almamız gerekecek?
Son düzenleyen: Moderatör: