Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba elimde hazır site dosyası var. Bu siteye başkalarınında bağlanmasını istiyorum fakat hosta kurunca MySQL'e PhpMyAdmin'e büyük dosyalar aktaramıyorum 27GB'lik bir dosya var VDS'ten XAMPP ile herkese açık site kurabilir miyim?
Evet kurabilirsin. Ne yapacağını da detaylıca açıklıyorum. Eğer XAMPP'ta sorunsuz çalışacağına inanıyorsan, XAMPP kurulumundan sonra, upload_max_filesize boyutunu 30GB'a kadar düzenle. Ve timeout'u da en aşağı 6 saat yap.
Değerleri bu şekilde düzenle. Fakat bir önceki halinin yedeğini almayı unutma, bu konfigürasyonlar 27GB SQL dosyasının içeri aktarılması için. SQL yüklemesinden sonra değerleri şöyle değiştirebilirsin.
Aktarma ve kurulum bittikten sonra domainini CloudFlare'ye ekleyip DNS ekleme kısmından A kaydı oluştur. Soldaki kutucuğua domainini yaz, sağdakine sunucu IP adresini.
Ardından CNAME DNS kaydı ekle, soldaki kutucuğa www yaz, sağdakine @ bırak.
Bu işlemlerden sonra, güvenlik duvarından gelen kurallardan yeni kural oluştur ve 80 portuna hem udp hem tcp erişim izinlerini aç. İşlem bu kadar.
Hostunuz php.ini dosyasını düzenlemenize izin veriyorsa evet. Cenuta gibi hostlarda local php.ini kullanılıyor haliyle max upload boyutunu arttırabiliyorsunuz.
Hostunuz php.ini dosyasını düzenlemenize izin veriyorsa evet. Cenuta gibi hostlarda local php.ini kullanılıyor haliyle max upload boyutunu arttırabiliyorsunuz.
Konuda VDS yaziyor yani istediği herşeyi yapmakta özgür bir şekilde kendi hostunu oluşturacak. Sorulara bakarsak fazla acemi duruyor, umarim basarabilir. Neden klasik bir giriş seviyesi hosting ile baslamak yerine VDS tercih etti onu anlamadim.
Konuda VDS yaziyor yani istediği herşeyi yapmakta özgür bir şekilde kendi hostunu oluşturacak. Sorulara bakarsak fazla acemi duruyor, umarim basarabilir. Neden klasik bir giriş seviyesi hosting ile baslamak yerine VDS tercih etti onu anlamadim.
Çoğu hosting cloudlinux ile geliyor, bu bir sorun olamaz. Bence arkadaş sorunlarini çözmek için "Google" kullanmayı bilmiyor. Alintida ki ifadeyi aratsam yüzlerce rehber cikacaktir.
örnek büyük bir not defterinden arasından o kodu bulcak ekranıma çıkarcak o yüzden vds tercih ettim o büyük not defteride hostun içine aktarma sınırını aşıyor.