Vega 8 performansı nasıldır?

Düşük ayarlarda kaç FPS alırım.

İlk önce laptop alma sebebiniz nedir yani öğrenci falan değilseniz toplama alarak günümüz oyunlarını 60 FPS medium ayarlarda GTA 5 gibi oyunları oynatacak PC toplarız.

Emin misiniz?

Laptop

Aklımda böyle bir laptop var.

Benim Laptop'un birebir aynı özellikleri sadece seninki HP benimkisi Lenovo Vega 8 gayet tatminkar. Crysis 3 gibi yüksek grafik isteyen bir oyunda bile orta ayarlarda 40 50 FPS alıyorum. Kaldı ki CS:GO gibi bir oyunda bu tahminimce çok rahat 100 FPS görecektir. Fakat şunu'da söylemeden geç miyim bu laptop 1080P değil 768P 60Hz bir monitör. Bu yüzden CS:GO oynamadan önce mutlaka ekrana hız aşırtma yapmalısınız. Benim laptop şu anda 60'dan 83'e yükseldi ve fark ediyor.

Bana sadece CS:GO lazım. Düşük ayarlarda kaç FPS alırınm.

Rahatça oynarsın.
Ben kendi ayarlarımda bir de Unlost'un cfgsini kullanıyorum, he bir de başlatma ayarlarına belirli kodları giriyorum oyunda ortalama 150 FPS alıyorum.

Ben Ryzen 3200U ve NVIDIA MX230 kullanıyorumigpu CS:GO'yu gayet normal oynatıyor.

laptop
Benim önerdiğim laptop aşırtmasız kaç FPS alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…