Veli izni rapor yerine geçer mi?

popbob

Hectopat
Daha fazla  
Bugün sabah yataktan kalkamayacak kadar kötü hissediyordum ve ögle arasında giderim diye düşünüyordum, ben yokken Türkçe hocası konuşma sınavı yapmış ve "raporun yoksa 0 veririm" dedi. Ben ise müdür yardımcısına rapor için eve gitmem gerek babamın telefonu kapalı dedim, anlaşıp izin kağıdını aldım ve okuldan ayrıldım. Sınav tekrarı yapılır mı?

Bugün sabah yataktan kalkamayacak kadar kötü hissediyordum ve ögle arasında giderim diye düşünüyordum, ben yokken Türkçe hocası konuşma sınavı yapmış ve "raporun yoksa 0 veririm" dedi. Ben ise müdür yardımcısına rapor için eve gitmem gerek babamın telefonu kapalı dedim, anlaşıp izin kağıdını aldım ve okuldan ayrıldım. Sınav tekrarı yapılır mı?
MEB yönetmeliğine göre velinin yazılı beyanı olursa sınavın yapılıyor.

Keyiflerine kalmış.
Öyle bir şey yok. Yönetmelik belli.

Yönetmelik kimsenin umurunda değil malesef, kavgayı ayırdım diye ceza aldım itiraz ettim hala sonuç yok. Cevaplarınız için teşekkürler.

Velinini bilgi dahilinde olması yeterli mi? 2021 2022 yıllarında 9. sınıftaydım veli imzalı işte hastalık mazereyiyle gelmedim falan diye kağıdı wptan atmiştim kabul etmişlerdi ama hasta değildim o yüzden kötü hissediyorum şu an. 10 gün falan o şekil özürlüye geçirilmişti. 15 tatilden önceki ve sonraki hafta gitmemiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı