Veli okula şikayet ederse ne olur?

Hocam sen kaç yaşındaydın bu arada? Konu için soruyorum yargılamak için değil. Yaşına göre alacağın yargı değişir çünkü.

Tüzük falan bilmem ama bence yaptırım olur, arkadaşlar grupta birkaç kız hakkında konuştuğu için hem toplu dayak yemişlerdi hem de uzaklaştırma almışlardı.

Sizinki abartı olmuş. Ceza da abartılı tabii. Bu arkadaş o kadar da kötü bir şey yapamamış küfür dahi etmemiş sıkıntı olmaz gibi.

Hocam sen kaç yaşındaydın bu arada? Konu için soruyorum yargılamak için değil. Yaşına göre alacağın yargı değişir çünkü.
Orta son

Sizinki abartı olmuş. Ceza da abartılı tabii. Bu arkadaş o kadar da kötü bir şey yapamamış küfür dahi etmemiş sıkıntı olmaz gibi.
Yok sadece grupta argo kullandım kimseye bir dedikodu ya da laf atma yapmadim

Orta son

Yok sadece grupta argo kullandım kimseye bir dedikodu ya da laf atma yapmadim

Hiçbir şey olmaz ben de yıllar önce ortaokul dönemlerinde anlaşamadığımı tekme tokat dövüyordum da ne veliler ne de müdür umursuyordu boş verin. Tabii günümüzde değişmiş olabilir bu sistem.

Almazsın hacı böyle bu durumda Max sınıf hocan kızar birazcık eğer veli zorlarsa müdüre çıkarsın müdürede arkadaşlarımla şakalaştım ağızımdan öyle çıktı pişmanım gibi şeyler s öylersen bir şey olmaz asıl ben bir kızın annesine SMS atmaktan disiplin yiyeceğim onu ne yapacağız ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…