Vento VG10F kasada kaç adet SSD M.2 girişi var?

• Konuyu başlatan CTLB
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 969

CTLB

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, şöyle bir sorunum var:

Geçtiğimiz günlerde Vento VG10F RGB ATX 550W FSP Hyper 550W 80+Bronze Gaming kasa satın aldım. İçindeki 500GB'lık SSD kapasitesi artık benim için yeterli olmamaya başladı ve bu yüzden kapasiteyi artırmak istiyorum. Fakat kasada kaç adet SSD girişi olduğunu bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler!

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçtiğimiz günlerde Vento VG10F RGB ATX 550W FSP Hyper 550W 80+Bronze Gaming kasa satın aldım. İçindeki 500GB'lık SSD kapasitesi artık benim için yeterli olmamaya başladı ve bu yüzden kapasiteyi artırmak istiyorum. Fakat kasada kaç adet SSD girişi olduğunu bilmiyorum. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler!
Kasa ile değil Anakart ile alakalı SSD girişi. Anakart nedir?

2 adet 2.5 inch bölmesi var. 2 adete kadar kasaya monte edebilirsin. M.2 portun varsa M.2 öneririm.

SATA SSD kasaya takılır M.2 SSD anakarta takılır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı