PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 11 Nisan 2023 #1 Vento VG15FE kasamın LED tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Bu neden olmuyor olabilir? Herhangi bir kablomu bağlamadım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2023
Vento VG15FE kasamın LED tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Bu neden olmuyor olabilir? Herhangi bir kablomu bağlamadım acaba?
MKatrc Decapat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 PRIME H610MK dedi: Vento VG15FE kasamın LED tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Bu neden olmuyor olabilir? Herhangi bir kablomu bağlamadım acaba? Genişletmek için tıkla... Bende aynı kasayı kullanıyorum orası custom düğme kendin alıp ekliyorsun onun harici led kontrolü yok maalesef.
PRIME H610MK dedi: Vento VG15FE kasamın LED tuşuna basınca hiçbir şey olmuyor. Bu neden olmuyor olabilir? Herhangi bir kablomu bağlamadım acaba? Genişletmek için tıkla... Bende aynı kasayı kullanıyorum orası custom düğme kendin alıp ekliyorsun onun harici led kontrolü yok maalesef.