Ventoy kullandıktan sonra USB ile Linux kurulmuyor

Bardal6910

Decapat
Daha fazla  
Linux kurmak istiyorum fakat elimde sadece 1 tane USB bellek var ve herhalde Ventoy kullandıktan sonra bu bellek normal olarak kullanılamıyormuş. Acaba bunun başka bir yolu var mıdır?

Linux kurmak istiyorum fakat elimde sadece 1 tane USB bellek var ve herhalde Ventoy kullandıktan sonra bu bellek normal olarak kullanılamıyormuş. Acaba bunun başka bir yolu var mıdır?
Biçimlendirme yaparsan tekrar kullanabilirsiniz. Veya uygulamasında kaldırma tuşuda var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ventoy kullandıktan sonra bu bellek normal olarak kullanılamıyormuş.

Kullanabiliyorsunuz? Normalin dışında nasıl kullanamayacaksınız ki? Ventoy, Rufus gibi değil sonuçta.

1 defa USB'ye kur keyfine bak, istediğin dosyaları içine atıp kullanabilirsin. Ventoy kurduktan sonra 20 MB boyutuna yakın ufak bir bölüm oluşuyor. Onu da göz ardı edince yine normal USB'den bir farkı kalmıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı