Schopenhauer91
Hectopat
Daha fazla
Yani hocam dolandırıcı tanımınız nedir bilemiyorum ancak sıfır ürün diye kullanılmış -ikinci el- ürün gönderdiler. Ürünü de sıfır fiyatına satıyor. Ha bizim ülkemiz şartlarında dolandırıcı sayılmaz diyorsanız o da sizin yorumunuzdur bir şey diyemem.Bu firma dolandırıcı değil, sadece yol yordam bilmiyor. Ticaretten anlamıyor, çakallığını arıyor.
Birkaç defa ürün aldım, evet sattıkları ürünlerin tamamı 2.el. Sıfır yazmaları büyük bir hata bunu yapmak yerine sıfırdan farksız tertemiz gibi kelimeler ile ilana koysalar çok da sorun yaşamazlar. Bozuk ürün konusunda ben yaşamadım ancak gördüğüm kadarıyla sattıkları ürünün çok arkasında durmuyorlar.
Kısaca bu firmadan ürün alınır ancak ve ancak fiyat uygunsa ve PC bilginiz yüksek ise, aksi takdirde üzülebilirsiniz.
Yine de bu firmadan çok daha kötü olan ancak iyi sanılan PC dükkanları mevcut, bu firmanın şanssızlığı çok fazla göze batması.
Son bir konuya değinmek istiyorum, ücret alırken IBAN'a talep etmesi ve türlü çakallıklar yapıp mükellefiyetden kaçınması. Bu yanlış bir hareket fakat malum durumlar dolayısıyla bu ürünleri satarken düzgün yollara başvurmak demek, ürünün gelişinden hatta satıldığı fiyattan yüksek ödemelere yol açacaktır, bu şekilde yaparak doğru yapıyorlar, destekliyorum.
GamerWorld, üzümlü kekim...