Vergi nasıl ödenir?

maxsayne

Picopat
Daha fazla  
YouTube ve Twitch kanalim var ByNoGame uzerinden Twitch uzerinden bir de YouTube kanalim uzerinden nasıl vergimi ödeyebilirim ve vergi yuzdesi nasildir acaba? Nasil vergilendiriliyorum?

YouTube ve Twitch kanalim var ByNoGame uzerinden Twitch uzerinden bir de YouTube kanalim uzerinden nasıl vergimi ödeyebilirim ve vergi yuzdesi nasildir acaba? Nasil vergilendiriliyorum?
Önce şahıs şirketi açmanız gerekiyor. Ondan sonra kazançlarınızı faturalandırmanız gerekiyor. Sonrasında interaktif vergi dairesi üzerinden ödüyorsunuz verginizi.

Önce şahıs şirketi açmanız gerekiyor. Ondan sonra kazançlarınızı faturalandırmanız gerekiyor. Sonrasında interaktif vergi dairesi üzerinden ödüyorsunuz verginizi.

Surekli verdi dairesinemi gitmem lazim yani?

Hayır interaktif vergi dairesi dedim, internet üzerinden ödeyeceksiniz ama daha öncesinde bir şirketiniz olmalı dediğim gibi.
Videoda şirkete gerek kalmadan direk %15 kesim yapiyormuş banka

Bazı bankaların mobil bankacılık uygulamalarından da direkt ödeyebiliyorsunuz. Konu hakkında hiç bilginiz yok anladığım kadarıyla. En doğru bilgiyi ALO 189'dan alabilirsiniz (ancak cevap veren görevlinin sizi çok iyi anladığından emin olunuz, kendisi de bilgi sahibi değilse ilgili mevzuatı bulup size okuyacak). Genç girişimci vergi istisnasından da faydalanıyor olabilirsiniz bir araştırınız.

Tamamdır arayacağım

Öyle bir dünya yok, bir soruşturma yediğinizde görürsünüz gerçekleri fakat geç olur.

İstisna belgeniz varsa sorun olmuyor diyorlar videoda ama.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
güvenilir değil midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…