Vergisiz alınan telefonda Bootloader kilidi açılırsa bir şey olur mu?

Yeni gelen HyperOS sürümünde globale gelen özelliklerin çoğu TR sürümünde gelmemiş bu yüzden global sürümü yüklemek için açmayı düşünüyorum.
Hocam elinizde ki cihaz çok iyi bir cihaz değil. Hyper os ile cihazı yıprat mış olacaksınız ama siz bilirsiniz.

Antirollback olayı vardı bi ara. 4-3 olunca bl açmadan stock rom atabiliyoduk
sadece kendi bölgende kullanılan sürümün yüklenmesinde yapılıyor olabilir tr olarak geçen

3-2 ne anlama geliyor acaba

Hocam elinizde ki cihaz çok iyi bir cihaz değil. Hyper os ile cihazı yıprat mış olacaksınız ama siz bilirsiniz.
cihazın orjinal sürümünde zaten hyperos güncellemesini ota dan aldı ama global sürümünde aynı cihazda olan özellikler tr sürümünde neredeyse hiçbiri yok o yüzden yüklemeyi düşünüyorum

Yeni gelen HyperOS sürümünde globale gelen özelliklerin çoğu TR sürümünde gelmemiş bu yüzden global sürümü yüklemek için açmayı düşünüyorum.

Anladım hocam. Xiaomi telefonlarda çok görüyorum bu ROM olayını, daha önce kullanmadım ama biraz sıkıntılı galiba. Ama eğer özellikler çok umursanır değilse uğraşmayın hiç kullanın gitsin.

yazılımsal kaynaklı hatalar var ses hopörlördeyken farklı uygulamaya geçtiğin zaman ses bozulması oluyor bunlalar gibi şeylerle uğraşmayayım diye geçeyim dedim ama bence bir süre uğraşmayayım teşekkür ederim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…