Redmi Note 12 cihazına sahibim ve bu telefonu vergisiz telefon indiriminden yararlanarak aldım hala yararlanamadım. Bu telefonun bootloader kilidini açarsam bir sıkıntı olur mu?
Bootloader den ne gibi bir sıkıntı çıkacak ki?Bence bekle. Garantisi falan sonlara yaklaşsın öyle aç Bootloader'ı. Sıfır telefonun Bootloader'ını hemen açmamanı tavsiye ederim. Sıkıntı çıkar vs. uğraşırsın.
Bootloaderden ne gibi bir sıkıntı çıkacak ki?
Garantiye gönderse bir şey elde edemeyecek ki? Telefon kendiliğinden yansa kullanıcı hatası der gönderirler.Garantisi biter. Vergisiz telefonlarda nasıl süreç işler bilmem ama uğraşmasın garantisi bitene kadar.
Bootloaderden ne gibi bir sıkıntı çıkacak ki?
Sadece bootlader i aççmak için açacağını sanmam stock ROM'u değiştirmek ister diye düşünüyorum. Ayrıca yeni almış telefona neden ROM atmak gerekiyor arayüzü mü kötü?
Antirollback olayı vardı bi ara. 4-3 olunca bl açmadan stock rom atabiliyodukYeni gelen HyperOS sürümünde globale gelen özelliklerin çoğu TR sürümünde gelmemiş bu yüzden global sürümü yüklemek için açmayı düşünüyorum.
anladım teşekkür ederimBence bekle. Garantisi falan sonlara yaklaşsın öyle aç Bootloader'ı. Sıfır telefonun Bootloader'ını hemen açmamanı tavsiye ederim. Sıkıntı çıkar vs. uğraşırsın.
anladım teşekkür ederim
Antirollback olayı vardı bi ara. 4-3 olunca bl açmadan stock rom atabiliyoduk
forum.miuiturkiye.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.