E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 22 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar günlerdir hattıymış, faturasıymış uğraşıyorum, sonunda başvuru yaptım günlerdir başvuru sonucu açıklanmadı. Telefonun kutusunu açamadım bile, bu vergi iadesini alan oldu mu?
Arkadaşlar günlerdir hattıymış, faturasıymış uğraşıyorum, sonunda başvuru yaptım günlerdir başvuru sonucu açıklanmadı. Telefonun kutusunu açamadım bile, bu vergi iadesini alan oldu mu?
jwamin Hectopat Katılım 9 Ekim 2021 Mesajlar 418 Çözümler 2 22 Kasım 2023 #2 E-faturada IMEI ve öğrencinin TC'si yazıyorsa her türlü alırsınız %44.4'ü.
E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 22 Kasım 2023 #3 jwamin dedi: E-faturada IMEI ve öğrencinin TC'si yazıyorsa her türlü alırsınız %44.4'ü. Genişletmek için tıkla... hocam sıkıntı yok herşey tamam ama, günlerdir ödeme felan yapılmadı, hiç vergi iadesi alan oldu mu olduysa, kaç günde gelir onu soruyorum ben
jwamin dedi: E-faturada IMEI ve öğrencinin TC'si yazıyorsa her türlü alırsınız %44.4'ü. Genişletmek için tıkla... hocam sıkıntı yok herşey tamam ama, günlerdir ödeme felan yapılmadı, hiç vergi iadesi alan oldu mu olduysa, kaç günde gelir onu soruyorum ben
N nspun12 Zeptopat Katılım 5 Kasım 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 Bende alacağım fakat elektronik faturada TC yazma işini çözemedim. Faturada TC yazmasını nasıl yapıyoruz
Bende alacağım fakat elektronik faturada TC yazma işini çözemedim. Faturada TC yazmasını nasıl yapıyoruz
E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 23 Kasım 2023 #5 nspun12 dedi: Bende alacağım fakat elektronik faturada TC yazma işini çözemedim. Faturada TC yazmasını nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla... ben trendyoldan aldım, satıcıya faturama tc'mi de yazmalarını söyledim, yazdılar
nspun12 dedi: Bende alacağım fakat elektronik faturada TC yazma işini çözemedim. Faturada TC yazmasını nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla... ben trendyoldan aldım, satıcıya faturama tc'mi de yazmalarını söyledim, yazdılar
lyforeid Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Haziran 2019 Mesajlar 2.720 Makaleler 1 Çözümler 13 28 Kasım 2023 #6 ethereal80 dedi: ben trendyoldan aldım, satıcıya faturama tc'mi de yazmalarını söyledim, yazdılar Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Vergi iadesi alabildiniz mi?
ethereal80 dedi: ben trendyoldan aldım, satıcıya faturama tc'mi de yazmalarını söyledim, yazdılar Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu? Vergi iadesi alabildiniz mi?
EKG_000 Decapat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 197 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 6600h Rtx 3050 95w 16gb ddr5 4800mhz WD 512 gb m2 ssd Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 28 Kasım 2023 #7 ethereal80 dedi: ben trendyoldan aldım, satıcıya faturama tc'mi de yazmalarını söyledim, yazdılar Genişletmek için tıkla... Hocam bunu nereden söylüyoruz peki?
ethereal80 dedi: ben trendyoldan aldım, satıcıya faturama tc'mi de yazmalarını söyledim, yazdılar Genişletmek için tıkla... Hocam bunu nereden söylüyoruz peki?
E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 12 Aralık 2023 #8 lyforeid dedi: Sonuç ne oldu? Vergi iadesi alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı 20 gün oldu, maalesef hala ödeme yapılmadı. EKG_000 dedi: Hocam bunu nereden söylüyoruz peki? Genişletmek için tıkla... Satıcıyla bizzat iletişime geçmen gerekiyor.
lyforeid dedi: Sonuç ne oldu? Vergi iadesi alabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Konuyu açalı 20 gün oldu, maalesef hala ödeme yapılmadı. EKG_000 dedi: Hocam bunu nereden söylüyoruz peki? Genişletmek için tıkla... Satıcıyla bizzat iletişime geçmen gerekiyor.
enre Kilopat Katılım 31 Ekim 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #9 ethereal80 dedi: Konuyu açalı 20 gün oldu, maalesef hala ödeme yapılmadı. Satıcıyla bizzat iletişime geçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hocam ben samsungun kendi sitesinden alıcam yazmam gerekmez herhalde dimi?
ethereal80 dedi: Konuyu açalı 20 gün oldu, maalesef hala ödeme yapılmadı. Satıcıyla bizzat iletişime geçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... hocam ben samsungun kendi sitesinden alıcam yazmam gerekmez herhalde dimi?
B BrsGtar Megapat Katılım 16 Ağustos 2015 Mesajlar 44 16 Aralık 2023 #10 enre dedi: Hocam ben Samsung'un kendi sitesinden alacağım yazmam gerekmez herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Dikkatli ol site kullanici bilgileri kismina T.C.'ni gir sakin unutma sonradan fatura ciktikdan sonra T.C. Yazili istesen veremezler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2024
enre dedi: Hocam ben Samsung'un kendi sitesinden alacağım yazmam gerekmez herhalde değil mi? Genişletmek için tıkla... Dikkatli ol site kullanici bilgileri kismina T.C.'ni gir sakin unutma sonradan fatura ciktikdan sonra T.C. Yazili istesen veremezler.