E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 27 Aralık 2023 #11 evet, konuyu açalı 35 gün oldu ve hala ödeme yapılmadı, sanırım yapmayacaklar.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.314 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #12 ethereal80 dedi: evet, konuyu açalı 35 gün oldu ve hala ödeme yapılmadı, sanırım yapmayacaklar. Genişletmek için tıkla... Ben hala umutluyum O kadar caydırıcı bir ton maddeden sonra üç kuruş paranın da hesabını yaparlarsa bir anlamı kalmıyor.
ethereal80 dedi: evet, konuyu açalı 35 gün oldu ve hala ödeme yapılmadı, sanırım yapmayacaklar. Genişletmek için tıkla... Ben hala umutluyum O kadar caydırıcı bir ton maddeden sonra üç kuruş paranın da hesabını yaparlarsa bir anlamı kalmıyor.
E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 27 Aralık 2023 #13 totra_proska dedi: Ben hala umutluyum O kadar caydırıcı bir ton maddeden sonra üç kuruş paranın da hesabını yaparlarsa bir anlamı kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bugün (başvurunuz GİB kayıtlarında bulunamadığından reddedildi) yazıyor, başvurumu eksiksiz şekilde doldurdum, tüm şartları karşıladım ama onca zorluklarla aldığım telefonun ödemesini yapmadılar. Peşini bırakmayacağım. hakkımı alacağım
totra_proska dedi: Ben hala umutluyum O kadar caydırıcı bir ton maddeden sonra üç kuruş paranın da hesabını yaparlarsa bir anlamı kalmıyor. Genişletmek için tıkla... Bugün (başvurunuz GİB kayıtlarında bulunamadığından reddedildi) yazıyor, başvurumu eksiksiz şekilde doldurdum, tüm şartları karşıladım ama onca zorluklarla aldığım telefonun ödemesini yapmadılar. Peşini bırakmayacağım. hakkımı alacağım
IV.MURAT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 3.011 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 16-n0003nt R7 6800H RTX3060 16GB DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/Esnaf 27 Aralık 2023 #14 nspun12 dedi: Bende alacağım fakat elektronik faturada TC yazma işini çözemedim. Faturada TC yazmasını nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Vergi numaası yerine yazılıyor.
nspun12 dedi: Bende alacağım fakat elektronik faturada TC yazma işini çözemedim. Faturada TC yazmasını nasıl yapıyoruz Genişletmek için tıkla... Vergi numaası yerine yazılıyor.
General Skywalker Hectopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1.542 Çözümler 6 28 Aralık 2023 #15 Hala bekliyoruz.Aynı şekil internet için de bekletiyorlar.
E eyunuse Femtopat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #16 ethereal80 dedi: Bugün (başvurunuz GİB kayıtlarında bulunamadığından reddedildi) yazıyor, başvurumu eksiksiz şekilde doldurdum, tüm şartları karşıladım ama onca zorluklarla aldığım telefonun ödemesini yapmadılar. Peşini bırakmayacağım. Hakkımı alacağım Genişletmek için tıkla... GIBden kaynaklı nasıl reddedebiliyorlar? İletişime geçtiniz mi GSB ile?
ethereal80 dedi: Bugün (başvurunuz GİB kayıtlarında bulunamadığından reddedildi) yazıyor, başvurumu eksiksiz şekilde doldurdum, tüm şartları karşıladım ama onca zorluklarla aldığım telefonun ödemesini yapmadılar. Peşini bırakmayacağım. Hakkımı alacağım Genişletmek için tıkla... GIBden kaynaklı nasıl reddedebiliyorlar? İletişime geçtiniz mi GSB ile?
E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 28 Aralık 2023 #17 eyunuse dedi: GIBden kaynaklı nasıl reddedebiliyorlar? İletişime geçtiniz mi GSB ile? Genişletmek için tıkla... gib'den kontrol ettim, faturam kayıtlı görünüyor, sistemsel bir hata sanırım, herkezin başvurusu aynı sebeple reddedilmiş
eyunuse dedi: GIBden kaynaklı nasıl reddedebiliyorlar? İletişime geçtiniz mi GSB ile? Genişletmek için tıkla... gib'den kontrol ettim, faturam kayıtlı görünüyor, sistemsel bir hata sanırım, herkezin başvurusu aynı sebeple reddedilmiş
ibrahimt0 Decapat Katılım 25 Haziran 2023 Mesajlar 153 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2023 #18 ethereal80 dedi: gib'den kontrol ettim, faturam kayıtlı görünüyor, sistemsel bir hata sanırım, herkezin başvurusu aynı sebeple reddedilmiş Genişletmek için tıkla... Merhaba, faturanın kayıtlı olduğunu nasıl gördün? Ben daha başvuru yapmadım yapacağım da önceden kontrol edebiliyor muyum?
ethereal80 dedi: gib'den kontrol ettim, faturam kayıtlı görünüyor, sistemsel bir hata sanırım, herkezin başvurusu aynı sebeple reddedilmiş Genişletmek için tıkla... Merhaba, faturanın kayıtlı olduğunu nasıl gördün? Ben daha başvuru yapmadım yapacağım da önceden kontrol edebiliyor muyum?
E ethereal80 Centipat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 32 29 Aralık 2023 #19 ibrahimt0 dedi: Merhaba, faturanın kayıtlı olduğunu nasıl gördün? Ben daha başvuru yapmadım yapacağım da önceden kontrol edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... eBelge Sitesi bu siteden kontrol ediliyor
ibrahimt0 dedi: Merhaba, faturanın kayıtlı olduğunu nasıl gördün? Ben daha başvuru yapmadım yapacağım da önceden kontrol edebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... eBelge Sitesi bu siteden kontrol ediliyor
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.232 Makaleler 7 Çözümler 212 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #20 ethereal80 dedi: Arkadaşlar günlerdir hattıymış, faturasıymış uğraşıyorum, sonunda başvuru yaptım günlerdir başvuru sonucu açıklanmadı. Telefonun kutusunu açamadım bile, bu vergi iadesini alan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?
ethereal80 dedi: Arkadaşlar günlerdir hattıymış, faturasıymış uğraşıyorum, sonunda başvuru yaptım günlerdir başvuru sonucu açıklanmadı. Telefonun kutusunu açamadım bile, bu vergi iadesini alan oldu mu? Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?