K Kerem Kaya zzZzz Kilopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 109 7 Ağustos 2020 #1 Aşağı fotoğraf attım. E ve G diskini veri kaybetmeden birleştirmek istiyorum yani 1 disk olsun ikisininde alanına sahib olsun. Bilen kişi ayrıntılı anlatırsa sevinirim hiç bilmiyorum çnkü. Dosya Ekleri 1264B55F-D34F-4CB7-B27F-9B275DB28189.jpeg 1,7 MB · Görüntüleme: 52
Aşağı fotoğraf attım. E ve G diskini veri kaybetmeden birleştirmek istiyorum yani 1 disk olsun ikisininde alanına sahib olsun. Bilen kişi ayrıntılı anlatırsa sevinirim hiç bilmiyorum çnkü.
susamcocuk Centipat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 660 Makaleler 13 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Lise 7 Ağustos 2020 #2 Bunu yapmak baya zor en mantıklısı eğer SSD varsa velileri SSD kopyalamak sonra birleştirmek ya da flash belleğe yapmak ama SSD varsa eğer sende taviyem yapma SSD bozubilir ya da performans kaygı yaşar. Artı 0 Eksi
Bunu yapmak baya zor en mantıklısı eğer SSD varsa velileri SSD kopyalamak sonra birleştirmek ya da flash belleğe yapmak ama SSD varsa eğer sende taviyem yapma SSD bozubilir ya da performans kaygı yaşar.