Verileri kaybetmeden sıfırdan Windows 10 kurmak mümkün mü?

Makaleler
1
Bilgisayarda 2 adet SATA SSD vardı, oyunlar ve Windows orada yüklü. Yeni bir M.2 SSD aldım ve Windows'u oraya kurmak istiyorum ancak direkt formatla yapamam çünkü SATA SSD'lerde 1TB oyun yüklü yaklaşık. O oyunları silmeden, M.2 SSD'ye Windows kurup sonrasında, SATA SSD içinde ki Windows'u silebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarda 2 adet SATA SSD vardı, oyunlar ve Windows orada yüklü. Yeni bir M.2 SSD aldım ve Windows'u oraya kurmak istiyorum ancak direkt formatla yapamam çünkü SATA SSD'lerde 1TB oyun yüklü yaklaşık. O oyunları silmeden, M.2 SSD'ye Windows kurup sonrasında, SATA SSD içinde ki Windows'u silebilir miyim?

EaseUS Free Partition Manager ile diskteki bootable özelliğini kaldır ve Windows ile alakalı dosyaları sil.

@Wallywestrt Tamamdır. Minitool Partition Wizard programını kullanabilirsin.

Yeni 1 TB'lik diskini temizle. Windows kurulu diski yeni diskin başına klonla. Diğer diski de kalan boş alana klonla.

Bilgisayarı ilk açtığında diğer bölüm görünmeyebilir. Bilgisayarındaki "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" aracıyla diğer bölüme D harfini ata.

Takıldığın bir yer olursa etiketlersin.

@Wallywestrt Tamamdır. Minitool Partition Wizard programını kullanabilirsin.

Yeni 1 TB'lik diskini temizle. Windows kurulu diski yeni diskin başına klonla. Diğer diski de kalan boş alana klonla.

Bilgisayarı ilk açtığında diğer bölüm görünmeyebilir. Bilgisayarındaki "Sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" aracıyla diğer bölüme D harfini ata.

Takıldığın bir yer olursa etiketlersin.
direkt format atar gibi windows yükleye gelip, yeni diski seçip ardından eski dosyaları sakla deyip kursam, sonrasında da eski diskte ki windows dosyalarını silsem olur mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı