Verileri koruyarak Windows 7'den 8.1'e yükseltme

EkoEkoo

Hectopat
Tam anlamıyla hiçbir şeyimi kaybetmeden 8.1'e geçebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
O Windows To GO oluyor. Deneysel, sen ne yapacaksın ki USB'ye kurup?

PC eski ve alan yetmiyor. Bir de diski tekrar bölüp 8.1'i kurunca hiç yer kalmayacak.
PC eski ve alan yetmiyor. Bir de diski tekrar bölüp 8.1'i kurunca hiç yer kalmayacak.

Ve eğer 7'yi silersem ve sonra pişman olursam 7'ye geri dönme zor olacak diye

Dual Boot yapmakla uğraşma hiç. Sistemin ne?

2+2 GB DDR2 RAM(CPU-Z 600MHz gösteriyordu), Intel Pentium E5200 işlemci, NVIDIA 9500GT ekran kartı. Ayrıca 500GB 7200RPM HDD var. 14 yıllık HDD ve CrystalDiskInfo'da 2 değer geçenlerde sarıya döndü.

2+2 GB DDR2 RAM(CPU-Z 600MHz gösteriyordu), Intel Pentium E5200 işlemci, NVIDIA 9500GT ekran kartı. Ayrıca 500GB 7200RPM HDD var. 14 yıllık HDD ve CrystalDiskInfo'da 2 değer geçenlerde sarıya döndü.
Windows 7 64 bit en iyisi. Neden 8.1?

Windows 7 X64 senin için en iyisi. Güvenlik sorunu, Microsoft'un 5 kuruş para için uydurduğu düzme. Tasarım hakkındaki düşüncelerin, sana ait olduğunu düşünmüyorum açıkçası.

Microsoft'un para için uydurduğunu düşünmüyorum çünkü eski key ile Windows 10'a geçmek bedavaydı bir ara, hala öyle mi bilmiyorum. Ayrıca tasarım hakkındaki düşüncelerimi kendi kendine sorgulayamazsın. Yıllar öncesinin tasarımını beğenmememin kimseyle alakası olamaz herhalde? Neyse, iyi günler Omni Man.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…