Versatile 600W Full yüke sokma

doguutetik

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, versatile 600W 80+ Gold modüler PSU sahibiyim. Sistemi hazır aldım içinde bu PSU geldi fakat forumda baktığımda kimse güvenmiyor bu markaya. Ben de test etmek istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, versatile 600W 80+ Gold modüler PSU sahibiyim. Sistemi hazır aldım içinde bu PSU geldi fakat forumda baktığımda kimse güvenmiyor bu markaya. Ben de test etmek istiyorum.

Sorun besleyip besleyememe değil yarın öbür gün bir baktın tak bilgisayar küle dönmüş

Sorun besleyip besleyememe değil yarın öbür gün bir baktın tak bilgisayar küle dönmüş
Bununla ilgili yani versatile markasıyla ilgili elinizde bu tarz bir bilgi var mı? Bilgisayarı patlayan çatlayan.
OCCT testi yapabilirsiniz sistemde siyah ekranda kalma sorunlar olursa PSU sorun çıkarıyor olabilir.
OCCT testi başlamadan crash veriyor çözemedim ne yapmam gerekiyor.
Bununla ilgili yani versatile markasıyla ilgili elinizde bu tarz bir bilgi var mı? Bilgisayarı patlayan çatlayan.

Neye güldün anlamadım

Eski sürüm yükleyin. Bilgi olmasa bile marka güvenilir değil millet boşuna FSP, Corsair, XPG, Zalman almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…