Vestel faz 2 CMD açılmıyor

KenanKomutan1453

Hectopat
Katılım
24 Kasım 2019
Mesajlar
862
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
intel core i7-4770 - intel hd graphics 4600 - 16gb ram 1600mhz - 1TB Hdd - 256 gb ssd - dvd-r okuyucu [harici] - windows 10 single language 22H2
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Okulundaki akıllı tahtada bir nedenden dolayı CMD açmam gerekiyor ama CMD açınca 1-2 saniye açılıp kapanıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? (Akıllı tahta Windows 10)
 
Komut İstemi kapalı olmuyor mu o sistemlerde? Eskiden internet kafelerde de açamazdık mesela.
 
Bazılarında açık. Bizim okulda da Windows 8.1 kurulu tahta var. CMD vb. açılıyor. Fakat bazı tahtalarda açılmadığını duymuştum.
 
Programın ismini tam hatırlamadım ama Netsupport School olabilir, onu aşabilmek çok zordu. Ben lisedeyken akıllı tahtada bunu kullanıyorlardı, yönetici hakkı gerektiren hiçbir işlem yapılmıyordu, belki yeni bir program kurmak bile. Ayrıca BIOS'ta şifreliydi, sistemi baştan kurmak gibi bir şansımız da yoktu öyle.
 
Programın ismini tam hatırlamadım ama netsupport school olabilir, onu aşabilmek çok zordu. Ben lisedeyken akıllı tahtada bunu kullanıyorlardı, yönetici hakkı gerektiren hiçbir işlem yapılmıyordu, belki yeni bir program kurmak bile. Ayrıca BIOS'ta şifreliydi, sistemi baştan kurmak gibi bir şansımız da yoktu öyle.

Yok hocam ben admin gerektiren neredeyse her şeyi yapabiliyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı