Vestel Ses Sisteminin Sesi Gidip Gelmesi

Makaleler
1
Yer
Plüton
Arkadaşlar sesi açtığım zaman ses bi anda gidiyor. Bu tek hoparlör bağlıyken yapmıyor. Ama 5 adet hoparlör bağladığımda hemen gidiyor. Kutuya vurunca ses geliyor gidiyor. Sesi düşürüyorum vuruyorum ses geliyor. İçindeki parçaların hepsi orijinal hiç elektrik gibi yerleriyle oynanmadı. Bu arada ses sistemi 5+1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o sorun benim Logitech sistemde de oluyordu. Sesi açıp kapattığım yeri biraz bastırınca düzeliyordu sizin sorun temassızlık olabilir. Ve hoparlörlerin bass'a takıldığı girişde de temassızlık vardı genelde bu iki sorun bunları ortaya çıkartıyor belirttiğim yerleri kontrol ediniz.

Cevabınız için teşekkürler. Hocam bunun ki kumandalı. Bugün işten anlayan birisine gittim ilk başta hoparlörü tek tek dene dedi belki birisinde kısa temas vardır dedi. Öylede olmuyosa getir dedi amfinin göbekde sıkıntı vardır büyük bi ihtimal getir yapalım dedi. Şimdilik logitechle idare ediyorduk onunda psusu yandı :LOL:. Ortada kaldım.

Rica ederim hocam, dediğim gibi temas problemi oluyor genelde ama bir baktırın fayda var. [emoji4] Logitech gibi bir markanın problem yaşatması beni üzüyor ama sonuçta elektronik eşyalar. [emoji16]

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı