Internet Explorer Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 250 Çözümler 2 Yer Kuşadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2018 #1 Vestel Smart TV nasıl güncellenir? Otomatik güncellleme yok diyor ancak App Store yok bende, yani eski sürüm. Nasıl yükselticem? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2018
Vestel Smart TV nasıl güncellenir? Otomatik güncellleme yok diyor ancak App Store yok bende, yani eski sürüm. Nasıl yükselticem?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 17 Kasım 2018 #2 Bazı kaynaklarda yazılımları var ama riskli. Önermem. Müşteri hizmetleri ne diyor?
Internet Explorer Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 250 Çözümler 2 Yer Kuşadası Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2018 #3 blackandyellow dedi: Bazı kaynaklarda yazılımları var ama riskli. Önermem. Müşteri hizmetleri ne diyor? Genişletmek için tıkla... Sormadım Ama şimdilik HDMI ile laptop bağlıyorum.
blackandyellow dedi: Bazı kaynaklarda yazılımları var ama riskli. Önermem. Müşteri hizmetleri ne diyor? Genişletmek için tıkla... Sormadım Ama şimdilik HDMI ile laptop bağlıyorum.