Vestel Smart TV için mouse satılıyor mu?

Alpershn38

Hectopat
Katılım
10 Eylül 2019
Mesajlar
238
Merhaba, Vestel Smart TV diye bir şey var, kumanda ile kontrol etmek çok zor olabiliyor YouTube, Google, Netflix gibi uygulamalar. Bunun için herhangi bir mouse gibi bir şey satılıyor mu? Link atar mısınız varsa böyle bir şey?
 
Hocam elinizde standart kablolu mouse varsa deneyin. Bizim Telefunken TV var, o da biraz akıllı sayılır. Dediğim şekilde denedim, mouse çalışınca A101' den 15 TL kablosuz mouse aldım. Bunu denediyseniz ve işe yaramazsa Vestel Smart Center uygulaması var telefona yüklenen, ona bir bakın derim.
 
Hocam elinizde standart kablolu mouse varsa deneyin. Bizim telefunken TV var, o da biraz akıllı sayılır. Dediğim şekilde denedim, mouse çalışınca A101'den 15 TL kablosuz mouse aldım. Bunu denediyseniz ve işe yaramazsa Vestel Smart Center uygulaması var telefona yüklenen, ona bir bakın derim.

Teşekkür ederim hocam uygulama olduğunu bilmiyordum sağ olun.
Hocam bu TV'ye Netflix yok nasıl yüklerim bilginiz var mı?
 
Hocam kendine özgü işletim sistemi var mı yoksa android smart tv mi? Uygulama yükleme merkezi falan olması lazım normalde, orada yoksa eğer Vestel Destek ile iletişime geçip bilgi almanız daha sağlıklı olur. Android ise arkadaşın bahsettiği şekilde yükleyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı