Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 21 Mayıs 2021 #11 VİPER34 dedi: Bütçe ne? @WmWAr39 Samsung Galaxy Tab A SM-T290 Tablet Samsung Galaxy Tab A SM-T290 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bunu alın 32 GB depolama var batarya yeterli o tabletide önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız öyle arkadaş 100 TL'lik tablet alacakken 10 katı fiyatlı ürün önermişsiniz
VİPER34 dedi: Bütçe ne? @WmWAr39 Samsung Galaxy Tab A SM-T290 Tablet Samsung Galaxy Tab A SM-T290 Tablet detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bunu alın 32 GB depolama var batarya yeterli o tabletide önermem. Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız öyle arkadaş 100 TL'lik tablet alacakken 10 katı fiyatlı ürün önermişsiniz
AkınC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.205 Makaleler 6 Çözümler 9 Yer The Netherlands 21 Mayıs 2021 #12 VİPER34 dedi: Ne paramparça? Genişletmek için tıkla... VİPER34 dedi: Hangi tablet? Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla bu linkteki tablete bakmaya gitmiş arkadaşı. Ekranı kırık çıkmış. O yüzden 100 TL. Tablet Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Tablet Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com
VİPER34 dedi: Ne paramparça? Genişletmek için tıkla... VİPER34 dedi: Hangi tablet? Genişletmek için tıkla... Hocam anladığım kadarıyla bu linkteki tablete bakmaya gitmiş arkadaşı. Ekranı kırık çıkmış. O yüzden 100 TL. Tablet Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Tablet Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #13 AkınC dedi: Hocam anladığım kadarıyla bu linkteki tablete bakmaya gitmiş arkadaşı. Ekranı kırık çıkmış. O yüzden 100 TL. Tablet Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Tablet Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Ben anlatamadım püh. Aynısı oldu.
AkınC dedi: Hocam anladığım kadarıyla bu linkteki tablete bakmaya gitmiş arkadaşı. Ekranı kırık çıkmış. O yüzden 100 TL. Tablet Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da Tablet Modelleri ikinci el ve sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da. En uygun fiyatlar için tıklayın. www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Ben anlatamadım püh. Aynısı oldu.
Logaritma Picopat Katılım 16 Nisan 2021 Mesajlar 324 Yer Matematik 21 Mayıs 2021 #14 Gerçekten alınmaması gereken bir cihaz. Bütçeyi arttırın.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 838 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2022 #15 1 yılı geçtik 2. yıla geçeceğim kuzenimden bana Tab 3 Lite kaldı bu biraz daha iyi gibi.