Stock ROM yerine Custom ROM bulmaya çalışıyorum fakat bulamıyorum. Neye göre arayacağımı bilmiyorum. Kimisi cihazın içini aç diyor fakat hiç açılmayan cihaz olduğu için açmak istemiyorum. Vestel Venüs V3 5570 custom ROM bulmak istiyorum.
@blaknkkn Vallahi ben de yaşıyorum hocam, kronik sorun sanırım. Batarya yüzünden sürekli restart atıyor rastgele. Sanırım yedek parçacıdan batarya alıp yenisi ile değiştirmekten başka seçenek yok.
@blaknkkn Vallahi ben de yaşıyorum hocam, kronik sorun sanırım. Batarya yüzünden sürekli restart atıyor rastgele. Sanırım yedek parçacıdan batarya alıp yenisi ile değiştirmekten başka seçenek yok.
Bana da anakart ile ilgili bir şey gibi geldi, ne takarsanız takın bir anda yeniden başlatıyor falan. Ek olarak stock ROM aşırı yavaş ve kastırıyor telefonu.
Bende V3 5040 kullanırken kafayı yiyordum. Yeni bataryayla bile sarj 1 saat anca gidiyordu oyun oynamazken. Nasıl yaptılarsa yaptıkları özelleştirmeler ve ekledikleri yazılımlara kafayı yememek elde değil. 1 sene önce alınma ASUS ZenFone 5 Lite bile şu an sapasağlam. Artık yeni güncellenen yazılımlar Android 4.4.2'ye ağır gelince rootlayıp gereksiz yazılımları attım. Adam akıllı tek çözüm yeni telefon almak. B
@blaknkkn vallahi ben de yaşıyorum hocam, kronik sorun sanırım. Batarya yüzünden sürekli restart atıyor rastgele. Sanırım yedek parçacıdan batarya alıp yenisi ile değiştirmekten başka seçenek yok.
Arkadaşlar bence bataryayı Vestel'den alın. Eğer oradan aldıysanız bilmiyorum. Ben normal tamirciden batarya aldım. Ama o gün restart atmaya başladı. Orijinal bataryada öyle şeyler olmuyordu. Sonra orijinal batarya aldım ve sorun kalktı. Ve Custom ROM bulanınız var mı?