Vestel Venus GO için TWRP stok ROM önerisi

teknologlig

Centipat
Katılım
16 Mayıs 2021
Mesajlar
35
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi Vestel Venus GO için TWRP ile yüklenebilen ZIP dosyası olarak stock ROM paylaşır mısınız? TWRP ile yüklenebilen stock ROM aradığımı özelikle belirtiyorum cünkü internete şimdiye kadar bulduğum tüm stok ROM'lar bu cihaz için hiçbiri TWRP ile yüklenemiyor. Sürekli hata veriyor.
 
Arkadaşlar, başlıkta da dediğim gibi Vestel venus GO için TWRP ile yüklenebilen ZIP dosyası olarak stock ROM paylaşır mısınız? TWRP ile yüklenebilen stock ROM aradığımı özelikle belirtiyorum cünkü internete şimdiye kadar bulduğum tüm stok ROM'lar bu cihaz için hiçbiri TWRP ile yüklenemiyor. Sürekli hata veriyor.

O dosyaların içinden system.img ve boot.img dosyalarını ayıkla, TWRP üzerinden kur.
 
Simdi yükleyebildim ama yüklendikten sonra sistemi görmüyor yüklememe rağmen sanki sistem yüklenmemiş gibi yok yüklendi gösteryo ama yüklenmiyor sadece System. İmg ve boot. İmg sadece bu iki dosyayı yüklemeyeceğiz mi ayrı ayrı şunu bana da detaylı anlatır mısın nasıl yapmam gerektiğini tekrar deneyeceğim belki ben yanlış bir şey yapmışımdır farkında olmadan teşekür ederim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı