Veterinerlik Fakültesi Nasıldır?

Cengizhan58

Hectopat
Katılım
8 Nisan 2017
Mesajlar
21
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lise son sınıfım Allah nasip ederse seneye üniversiteye gideceğim. Ankara üniversitesi veterinerlik fakültesi (İngilizce) düşünüyorum aranızda bu bölümden mezun olan yada tanıdığı olan var mı ? İş olanakları, maaşı filan nasıl acaba?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayvanları çok seviyorsan, hayatına onları da dahil etmek istiyorsan tam sana göre bir meslek. Sürekli hayvanlarla içli dışlı olacaksın. İşini düzgün yapar kendini geliştirirsen her meslekte olduğu gibi para da arkasından gelir. İş olanağı olarak çiftliklerdeki hayvanları tedavi eder, bakımlarını, raporlarını tutarsın. Ya da kendine bir iş yeri kurup evcil hayvanlara bakarsın. Çok fazla alternatifin olmaz. Kendi işinin patronu olursun. Umarım en güzel, en hayırlısı seninle olur. Hayvanları seven insanı da sever bunu unutma.
 
Para için seçeceksen lütfen seçme. O tür düşünen veteriner bozuntusu dolu ülke. Sokaktan yaralı canlıyı götürsen bile bakmazlar. İş olanağı hayvan olduğu sürece olacaktır. Dediğim gibi hayvansever değilsen uzak dur, vicdani meslekler bunlar.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı