Hocam anadolu üniversitesinden kastım taşra üniversiteleriydi ancak tercihlerde ben de patladım ve nasıl olsa gelmez diye yazdığım bir taşra üniversitesinin bilgisayar bölümünü kazandım.
Hocam işin içinde olanlar daha iyi yardımcı olur. Ama bence mantıklı düşünüyorsunuz, veterinerlik sağlıktır ve ölümsüzdür. Ayrıyeten dediğiniz gibi normal bir üniversiteden mezun olunan mühendislik ne kadar işe yarar tartışılır. Ama çevrem geniş diyorsunuz eğer inşaat çevreniz varsa inşaat mühendisliği, mimarlıkta düşünebilirsiniz. Yine araştırın. Allah yardımcınız olsun.
Hayırlı olsun. Mesajı görmemişim. Allah utandırmasın.
AGÜ mü? Ben şu anda erciyes ağız ve diş sağlığı bölümüne yerleştim tercih hatası oldu maalesef, bölümden memnun kalmazsam 1 sene sonra OBP eklenince tekrar hazırlanabilirim diye düşünüyorum bilmiyorum kafam çok karışık, geç mi kalırım diye de düşünüyorum. Bu senaryoda mezun olmam en erken 24 25 yaşında olacak.
Ara elemana çok fazla ihtiyaç var hocam. Benim yakın bir arkadaşımın babası diş teknikeri ve kendi kliniğini açmış zamanında. Şuan altında diş hekimleri ve diş teknikerleri çalışıyor. Teknikerlerin aldığı para hekimlerin aldığı paraya çok yakın. Her daim iş bulacağınızı düşünüyorum. Allah utandırmasın.
Hocam Anadolu Üniversitesi'nden kastım taşra üniversiteleriydi ancak tercihlerde ben de patladım ve nasıl olsa gelmez diye yazdığım bir taşra üniversitesinin bilgisayar bölümünü kazandım.
Teşekkür ederim hocam.
Ara elemana çok fazla ihtiyaç var hocam. Benim yakın bir arkadaşımın babası diş teknikeri ve kendi kliniğini açmış zamanında. Şu an altında diş hekimleri ve diş teknikerleri çalışıyor. Teknikerlerin aldığı para hekimlerin aldığı paraya çok yakın. Her daim iş bulacağınızı düşünüyorum. Allah utandırmasın.
Hocam sizin bahsettiğiniz tekniker değil diş protez teknisyeni muhtemelen. Diş teknikerlerinin klinik açma yetkisi yok çünkü, bir doktora sponsor olarak açabilir belki ama çok zor bir şey. Diş protezciler alınan ölçüye göre diş yapıyor, teknikerler ise doktorun işlem öncesi hazırlıklarını yapıyor yani yardımcı eleman gibi bir şey. ben devlete atanırım diye umut ediyorum ama meslek açısından içim rahat değil, yapabilir miyim? yaparsam mutlu olur muyum? hayatım boyunca bu işi yapmaktan memnun olacak mıyım kafamda soru işaretleri var bilemiyorum ne olacağını.